Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jógový playlist pro tento týden (vydání #1)

playlist

Ať už v současném období prožíváte barevné nebo šedé dny, přijali jste roli oběti v předvánočnim shonu, nebo se prostě radujete z každé chvíle, máme pro vás pět hudebních skladeb k poslechu. Pro nás mají jógovou duši 🙂

Na chvilku zpomalte, zastavte myšlenky a nechte na sebe působit a kolem vás plynout následující skladby, pustit si je můžete i k domácí praxi jógy, pokud je pro vás hudba její součástí.

Těšit se můžete na mantru Lokah Samastah Sukino Bhavantu v podání zakladatelky jivamukti jógy Sharon Gannon. Jde o mantru, kterou bychom si mohli opakovat každý den.

Během nebo po poslechu se zamyslete nad myšlenkou, že žádná skutečná a trvající radost ani svoboda nemůže být postavena na omezování radosti nebo svobody ostatních  a živých bytostí.

Pokud je naším přáním žít život v radosti a svobodě, pak je třeba zamyslet se, jak se jako jednotlivec chováme ve vztahu ke světu jako celku. A tato mantra vysílá všem tvorům vesmíru přání, aby byli štastní.

Dále se můžete potěšit skladbou Sun s atmosférickým klipem česká producentky a zpěvačky Anakver.
Příjemně vás zpomalí i Soft power od kanadské omluvy za Justina Biebera, skupiny Arcade fire.

Prohlédněte si neotřelý klip od Of monsters and man ke skladbě Crystals. A na závěr posuďte, jak na vás působí hipsterský projev kapely I’m from Barcelona se skladbou Violins.

Klikněte na jógový playlist pro inspirativní poslech 🙂

 

Komentáře (0)
David

Na svět přicházíme plni zvídavosti, radosti a lásky... a pak nás to nějak semele.

04.12.2015 - 16:23

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám