Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kde se cvičí jóga v Náchodě

bodhi studio recepce

Náchod nabízí tři místa pro cvičení jógy a my jsme měli možnost jedno z nich navštívit. Přečtěte si, kde a jak se cvičí jóga v Náchodě.

Bodhi Studio

Po prozkoumání webu nás nejvíce zaujala nabídka lekcí ve třetím z náchodských studií, Bodhi Studiu, které provozují Martina Lepšová a Jana Bartošová v Tyršově ulici číslo 234.

Bodhi studio nabízí otevřené lekce jógy v ceně 100 Kč za lekci. Dále nabízí kurzy a semináře. Nabídka jógových stylů je rozmanitá, od hatha jógy, přes power jógu, hot jógu, ashtanga jógu, terapeutickou jógu, jógu pro děti i seniory, vitální(?) jógu a dynamickou jógu.

My jsme se rozhodli pro návštěvu otevřené lekce dynamické jógy. Při vstupu do studia nás příjemně naladil interiér s recepcí, posezením s nabídkou jógových časopisů, knihovnou a malý obchůdkem s jógovým sortimentem. K dispozici jsou dva sály, jeden větší a druhý menší, s tím že ten menší velikostně přesahuje řadu pražských velkých sálů 🙂

předsálí

Obě majitelky nás mile uvítaly a vysvětlily, jak to ve studiu chodí. Příchod do pánské šatny prozradil to, že v Náchodě jógu cvičí spíše ženy a pánská šatna tak slouží jako odkladiště prozatím neumístitelného přebytečného vybavení studia a zároveň slouží jako technické zázemí.

Přestože byla lekce přes poledne, měla vysokou účast, nepřekvapivě tvořenou pouze něžnější části populace.

sál

Lekce se nesla v profesionálním duchu a velmi prospěla protažením a celkovou relaxací, odcházeli jsme s pozitivní náladou a plni příjemných dojmů.

Návštěvu jógového Bodhi Studia můžeme doporučit. Aktuální rozvrh najdete zde.

Pohlazení na výsluní

Masážní a jógové studio Pohlazení na výsluní najdete v Krásnohorské ulici a jeho provozovatelka Ilona Krunčíková, akreditovaná cvičitelka jógy, nabízí jógové lekce v rámci kurzů každé pondělí a středu. V soboty pak můžete navštívit jógové semináře. Rovněž se můžete zúčastnit jógových pobytů na horách. Přihláška do jógových kurzů.

Masáže Edita

Další možností je studio s názvem Masáže Edita, které provozuje Edita Rozinková, akreditovaná cvičitelka jógy II.st., v těhotenském centru Natal ve Strnadově ulici. V úterky, středy a čtvrtky nabízí možnost cvičení na kurzech gravid jógy a hatha jógy.

 

Komentáře (0)
David

Na svět přicházíme plni zvídavosti, radosti a lásky... a pak nás to nějak semele.

05.02.2016 - 02:59

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám