Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

PROŽITKOVÁ JÓGA – sen poslední letní noci

Sen poslední letní noci – PROŽITKOVÁ JÓGA s hudbou ve Šternberském paláci 21. 9.  

Hned ve třech prostorách Šternberského paláce na pražských Hradčanech se 21. 9. od 18. 30 do 20. 30 odehraje lekce PROŽITKOVÉ JÓGY za doprovodu kytary, hang drumu, bubnu i didgeridoo. Jógou vás provede zkušená lektorka Markéta Faustová. Hrou na kytaru vás omámí Štěpán Faun.

Výjimečný jógový večer v poslední letní večer uvede návštěvníky do zahrady, rotundy i konírny Šternberského paláce Národní galerie Praha.

Jóga v netradičních prostorech je skvělá možnost, jak pozvednout praxi jógy o level výš. „Jsem moc ráda, že jsme získali možnost uspořádat takový jógový event v prostorách Šternberského paláce. Genius loci tohoto místa dodá duchovnímu zážitku nový rozměr. Stejně tak jako živá hudba Štěpána Fauna, která bude v tomto případě až kosmicky vibrovat. Pokusíme se společně vytvořit most mezi létem a podzimem,“ říká o akci l ektorka Prana Flow Yogy a zakladatelka serveru Moje Jóga Markéta Faustová, která již několik let organizuje jógové festivaly Dream and Fly day v nejógových místech.

Dvouhodinová zážitková lekce jógy je vhodná pro začátečníky i pokročilé jogíny. Je možnost i překladu do EN.

Cena prožitkové cesty: 490 Kč

Rezervace a kontakt:  Markéta Faustová, marketafaustova@seznam.cz, 722119091

Markéta Faustová

Markéta Faustová je certifikovanou lektorkou Prana Flow Jógy podle systému Shivy Rey, stejně tak i jiných jógových směrů. Jógou provází jíž čtrnáct let. Její styl je plynulý, tekutý, někdy dynamičtější jindy méně, skoro vždy ale opojný. Jeden pohyb se přelévá do druhého, jeden dech střídá druhý. Výsledkem bývá meditativní ztišení na úrovni ducha a protažení a uvolnění v celém těle. V lekcích s rituálním aspektem používá často elementy, zkušenosti z improvizace, tance a doteku. Nejde jí o dokonalé provedení asán, ale hlavně o prožitek.

Štěpán Faun

Štěpán Faun je kytarista, kterému hudba mluví z duše. Exceluje i ve hře na buben a další nástroje se spirituálním aspektem. Jeho vesmírná hudba dokáže rozvibrovat každou buňku v těle. Na kytaru se doprovází zpěvem.

Rezervace a kontakt:  Markéta Faustová, marketafaustova@seznam.cz, 722119091

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

17.09.2021 - 19:23

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám