Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Víte, kde si zacvičit si jógu v Liberci?

 

Jóga, úžasné cvičení, pro někoho životní směr. I v Liberci můžete cvičit jógu pod vedením zkušených lektorů, který se jógové praxi věnují již řadu let.

O jejich způsobilosti hovoří řada certifikátů a zkoušek, které úspěšně složili. Cvičení v malých skupinkách i individuální lekce vás jistě nadchnou a budete chodit cvičit pravidelně.

Jóga v Liberci

Jóga cvičení Liberec

Přijďte si 3x týdně zacvičit jógu v příjemné atmosféře. Cvičení je určeno pro začátečníky i pokročilé, ve formě pololetních kurzů. Noví zájemci mohou přijít do kurzů kdykoliv, je však lepší si místo rezervovat předem.

Adresa studia: Frýdlanská ul. 1359/19 Liberec

Studio Ánanda centrum jógy

Jde o pobočku duchovního centra Rezonance. Studio zde funguje od roku 2012. Můžete se zde účastnit celoročních kurzů, prohlubovat své znalosti o józe, absolvovat přednášky nebo si pronajmout sál na vlastní cvičení a meditace.

Adresa studia: nám. Nerudovo 101/4, 460 01 Liberec

Hot yoga

Zde si můžete zacvičit hot jógu, která je výborná pro váš imunitní systém. Cvičení probíhá 11x týdně, místnost je speciálně upravená a vyhřátá na 42 stupňů Celsia. Jedna lekce trvá 90 minut. Vždy se musíte registrovat předem. Není vhodné chodit cvičit s rýmou či nachlazením.

Adresa studia: Centrum BABYLON, hotelové welness Nitranská 1, Liberec

Studio Yoganik

Je škola jógy pro maminky s dětmi. Cvičení je zacíleno na těhotné, ženy po porodu i malé děti. Fit studio je umístěno v centru města, výhodou je tak snadná dostupnost. Studio je určeno výhradně pro ženy. Cvičit po porodu můžete již po šestinedělí. Cvičení je zacíleno na ženy, není výhradně pro děti.

Adresa studia: Fit studio Hadrák Liberec, Soukenné nám.


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.03.2016 - 13:27

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám