Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Podpořte děti z Klokánků: mikina, triko i tílko z jógové kolekce KlokArt

Majitelka úspěšného jógové studia Dana Beierová a designer Jan Šafařík jsou další dvojicí, která vytvořila motiv pro projekt KlokArt. Jejich motiv pomůže Fondu ohrožených dětí získat finanční prostředky pro Klokánky. Využijte nyní vyjímečné příležitosti, kdy můžete tílko, tričko nebo mikinu nakoupit na Slevomatu

 „Každý den zažíváme menší či větší mentální turbulence, někdy jsou to až hurikány. Díky józe dokážeme tyto turbulence ustát či korigovat, a pomocí dechu vydechnout ven všechny zbytečné vrstvy malicherností, vzteku, stresu, strachu a všeho dalšího, co nám neslouží. Stejně jako jóga pomáhá nám, můžeme pomoci někomu zase my,“ říká Dana Beierová, která vlastní jógové studio v Poděbradech a pravidelně píše pro známý jógový časopis Jóga dnes.

„Jsem otcem skoro tříletého Jáchyma, proto jsem ihned kývnul na nabídku spolupracovat na tomto projektu. Jde o pomoc dětem, neváhal jsem ani chvíli!“ říká Jan Šafařík, designér, návrhář a grafik v jednom.

Součástí jógové kolekce jsou i sady korálkových náramků a mal (náhrdelníků), které společně vytvořili herečka Bára Poláková a učitelka jógy Jana Dlouhá. Ty nyní můžete také nakoupit na Slevomat.cz.

Projekt KlokArt je založen na principu DEJ & DOSTANEŠ. Známé osobnosti spolu s talentovanými výtvarníky vytváří motivy, které se aplikují na oblečení a předměty. Každých pár měsíců tak vznikají originální kolekce, které dělají radost dvakrát. Kupující získá kvalitní designový kousek a zároveň pomůže dětem v Klokáncích.

Projektu se již zúčastnili například Vladimír 518 & Dan Bárta, Jakub Kohák & Martin Fischer, Matěj Ruppert & Matěj Janák, Léna Brauner & IM Cyber, Dan Přibáň & Filip Dvorský a Pasta Oner.

PRAHA, 02.03.2020, www.klokart.cz, www.fod.cz

www.slevomat.cz

 

Tři dotazy na autory motivu

 

Jan Šafařík:

Proč ses rozhodl pomoci Klokánkům?

Jsem otcem tří letého Jáchyma a při nabídce od Dany spolupracovat na tomto projektu, na pomoc dětem, jsem neváhal ani chvíli.

Co tě na nabídce spolupráce zaujalo?

Byla to pro mě výzva a možnost jak vytvořit něco od samého začátku, aniž bych měl svázané ruce nějakým korporátním briefem, nebo zadáním od klienta.

Na motivu pro KlokArt spolupracuješ s Danou Beierovou, jak tě spolupráce bavila?

S Danou jsme dobří přátelé již několik let a profesně za sebou máme již několik projektů, jako jsou třeba interiér jejího studia v Poděbradech nebo stolní desková hra pro děti. U společného vytváření jsme se i dost společně nasmáli. Odpověď na vaší otázku? Ano, bavilo mě to.

Jak vás napadl společný motiv? Přišla shoda na motivu hned, nebo jste dumali nad více variantami?

S Danou jsme ze začátku rozpracovali několik zajímavých konceptů, které jsme postupně dál vyvíjeli, až jsem se shodli na tom nejlepším.

 

Dana Beierová:

Proč ses rozhodla pomoci Klokánkům?

V jóga studiu, které provozuji, každoročně organizujeme charitativní akce, jejichž výtěžky putují primárně na děti, seniory, nebo aktuálně potřebné projekty. Když jsem zjistila, že jedna ze zakladatelek KlokArtu je naše stálá klientka, přišlo mi přirozené oslovit jí a zamyslet se nad možností spolupráce.
Co tě na nabídce spolupráce zaujalo?

Možnost být kreativní a vytvořit produkt, který na jedné straně pomůže a zároveň má hodnotu pro toho, kdo si ho koupí.
Na motivu pro KlokArt spolupracuješ s Janem Šafaříkem, jak tě spolupráce bavila?

S Honzou spolupracujeme již několik let, známe se, víme, jak fungujeme, takže spolupráce s ním byla přirozená.
Jak vás napadl společný motiv? Přišla shoda na motivu hned, nebo jste dumali nad více variantami?

Přiznám se, že jsme ho tvořili docela dlouho, protože jsme do toho šli s “čistou” hlavou. Oba jsme věděli, že když si necháme čas a prostor, tak ten správný motiv najdeme. Povedlo se.

 

Foto: Petr Moucha
Místo focení: SECTOR / VNITROBLOK

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

29.06.2020 - 13:25

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám