Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Podpořte děti z Klokánků: náramky a náhrdelníky s minerály od Báry Polákové

Nyní můžete nakoupit korálky známé herečky a zpěvačky Báry Polákové na portálu Slevomat.cz. Využijte této vyjímečné příležitosti, kdy můžete jednoduše podpořit Klokánky. Bára společně s učitelkou jógy Janou Dlouhou vytvořily pro projekt KlokArt maly (náhrdelníky) a náramky. Tyto šperky pomáhají Fondu ohrožených dětí získat finanční prostředky pro Klokánky.

 

Kolekce šperků je vyrobena z minerálních kamenů a každý šperk je ručně vyrobený Janou Dlouhou. Tato sada šperků doplňuje jógovou kolekci oblečení, kterou KlokArt rovněž nabízí.

“Možnost poštrachat si ve všech různých korálcích, a  fakt, že to, co mně zabere pár hodin času, může někomu hodně pomoci , to nešlo odmítnout. Tak je to i s těmi produkty. My si je koupíme, máme originální kousky a někde jinde to může pomoct.” Takto shrnula spolupráci Bára Poláková pro projekt KlokArt

“Náramky i maly jsou vyrobeny z léčivých minerálů pocházející z veliké hloubky Země. Všem kteří si zakoupí náramky či maly především děkuji. Všichni jsme Jedno, a tím že pomůžeme druhým, pomáháme sobě,” říká Jana Dlouhá.

Součástí jógové kolekce je i motiv EXHALE THE BULLSHIT”, který navrhli majitelka jógového studia Dana Beierová s designérem Jánem Šafaříkem. Trika a mikiny s tímhle motivem najdete nyní také na Slevomat.cz

Projekt KlokArt je založen na principu DEJ & DOSTANEŠ. Známé osobnosti spolu s talentovanými výtvarníky vytváří motivy, které se aplikují na oblečení a předměty. Každých pár měsíců tak vznikají originální kolekce, které dělají radost dvakrát. Kupující získá kvalitní designový kousek a zároveň pomůže dětem v Klokáncích.

Projektu se již zúčastnili například Vladimír 518 & Dan Bárta, Jakub Kohák & Martin Fischer, Matěj Ruppert & Matěj Janák, Léna Brauner & IM Cyber, Dan Přibáň & Filip Dvorský a Pasta Oner.

www.klokart.cz

www.fod.cz

www.slevomat.cz

Tři dotazy na autory motivu

Jana Dlouhá:

Proč ses rozhodla pomoci Klokánkům?

Má první práce po mateřské dovolené, byla arteterapie v pražských Klokáncích. Jezdila jsem tam ještě se svými dvěma malými dcerami. Celý koncept Klokánků, tvářičky a příběhy deticek mě velmi chytly za srdce. Je skvělé, že děti mohou žít v bytě s tetou, která je tam s nimi celý týden, spí tam s nimi, a ony mohou zažít, jak funguje každodenní život v rodině. Dodnes vzpomínám na spoustu dětiček, které jsou dnes již velké. Přeji jim na dálku šťastný život.

Co tě na nabídce spolupráce zaujalo?

Že se budu moci podílet na pomoci právě týraným dětem, či dětem, které v tak malém věku zažili tolik výzev.

Při výrobě korálkových produktů pro KlokArt spolupracuješ s Bárou Polákovou, jak Tě spolupráce bavila?

Jsem ráda, že Bára souhlasila. Naprosto mě odzbrojila svou přirozeností, skromností a postojem k věcem, k planetě a k dětem. Jsem učitelkou jógy a tento postoj jdoucí k jednotě celku je přesně to, co je v dnešní době tak důležité.

Navíc je s ní opravdu radost být.

Co je tvé osobní přání těm, kdo si vaše náramky a maly zakoupí?

Náramky i maly jsou vyrobeny z léčivých minerálů, pocházejí z veliké hloubky Země. Všem, kteří si zakoupí náramky či maly především děkuji, že přispěli na dobrou věc. Všichni jsme Jedno, tím že pomůžeme druhým, pomáháme sobě.

 

Bára Poláková:

Proč ses rozhodla pomoci Klokánkům?

Je to to nejmenší, co jsem mohla udělat. Peníze, které se vyberou jdou do všech Klokankových center, kde se koupí to, co je potřeba. V podstatě to nešlo ani odmítnout.

Co tě na nabídce spolupráce zaujalo?

Možnost poštrachat si ve všech různých korálcích. A fakt, že to, co mně zabere pár hodin času, může někomu hodně pomoci. A tak je to i s těmi produkty, my si je koupíme, máme originální kousky a někde jinde to může pomoct.

Při výrobě korálkových produktů pro KlokArt spolupracuješ s Janou Dlouhou (Spirit Couching Beads), jak tě spolupráce bavila?

Ptala jsem se na různé druhy kamenů, co jaký ovlivňuje a které dokáží být pro tělo léčivé. Bavilo mě to moc.

Co je tvé osobní přání těm, kdo si vaše náramky a maly zakoupí?

Aby jim s nimi bylo dobře.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

15.07.2020 - 11:09

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám