Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jóga online livestream s Adriene – připojte se i vy!

adriene-mishler

Napojte se na internet a připojte se tak ke spoustě dalších nadšenců po celém světě, kteří si tuto sobotu 13. května vynahradí čas pro společnou jógovou praxi. Alespoň takový cíl si dala společnost Manduka, která se spojila s oblíbenou a populární učitelkou jógy Adriene Mishler, která tuto lekci povede. K této historicky první online události na Adrienině kanále chtějí společnými silami přizvat co nejvíce účastníků.

Manduka – je nejen v jógovém světě pověstná díky výrobě dokonalých podložek na jógu, které vydrží snad všechno a i po letech používání jsou jako nové.

A Adriene? Tahle pozitivní, klidná, přátelská a pro mě osobně velmi inspirativní bytost a velký vzor zároveň, je známá především díky své rostoucí komunitě Find What Feels Good  a projektu Yoga With Adriene, který se na YouTube těší velké oblibě u více jak 2 milionů odběratelů.

  • Kdy? V sobotu května 2017, v 10:00h centrálního letního času, u nás by to mělo být s časovým posunem 7 hodin – tedy v 17:00h. Pro jistotu je ale lepší se přes web zaregistrovat, nebo odebírat kanál Yoga With Adriene, takže dostanete upozornění, až se osudná hodina bude blížit a akce vám tak neuteče před nosem J
  • Kde? Kdekoliv – můžete cvičit z pohodlí domova, na zahradě, v parku, s přáteli… Kdekoliv, kde máte připojení k internetu.
  • V jakém jazyce bude probíhat lekce? V angličtině. Sama mohu potvrdit, že Adriene mluví krásně zřetelně, takže jí není problém rozumět – případně dané pozice odkoukat, pokud nebudete vědět.
  • Stojí to něco? Ne, celý projekt je zdarma a je přístupný všem.

Pro více informací o události stačí navštívit oficiální web Manduky, kde se můžete k tomuto projektu připojit jednoduchou registrací a dostávat tak upozornění a novinky na email. Čeká tam na vás mimo jiné uvítací video celého OM projektu a také milé překvapení v podobě 3 videí – jógových online lekcí s Adriene.

Pokud máte účet na facebooku, tak pro podrobnosti či potvrzení účasti stačí kliknout sem. A pokud víte, že by tato akce zajímala i vaše přátele, určitě jim dejte vědět, třeba se také připojí. Právě to je cílem OM projektu – sdružit lidi po celé zeměkouli a užít si společně jógu v jeden okamžik. Vedle toho je zde ale možnost podpořit nadaci Susan G. Komen, která celý výtěžek věnuje na svou kampaň v boji proti rakovině prsu.

Já sama se už teď nemůžu dočkat a jsem zvědavá, co si pro nás Adriene připraví tentokrát. Jelikož Adriene sleduji již nějaký ten pátek a mám s ní odcvičené všechny její videa (která jsou mimochodem vážně skvělá!), tak už teď vím, že to určitě bude stát za to!

P.S. Přesně k takovýmto účelům by se měl internet a sociální sítě využívat – k něčemu dobrému, co lidi spojí a může pomoci druhým. Dosti jsem se o problematice elektroniky, závislosti na internetu a trávení přílišného času u počítačů rozpovídala v digitálním detoxu. OM projekt je ale důkazem toho, že internet nemusí znamenat nečinné sedění u zářících obrazovek, ale sjednocení, pohyb a něco krásného a prospěšného!

 

Komentáře (0)
Vendula Jindrová

Jsem studentka, velká milovnice jógy, zdravého životního stylu, hudby, čtení a pohody. Jóga se stala před pár lety nedílnou součástí mého života a od té doby není den, kdy bych si ji nezacvičila.

07.05.2017 - 16:33

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám