Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Manduka, světový výrobce jógamatek a dalších pomůcek pro cvičení jógy

manduka-pro-podlozka-na-jogu

Manduka je společnost v jógovém světě tak známá, že víc už to snad ani nejde. Pojďte zjistit, co stálo za vznikem kvalitních podložek na jógu neboli jógamatek, které u lidí cvičících jógu patří k těm nejoblíbenějším a nejžádanějším. Jaký příběh se skrývá za výrobou poctivých pomůcek ke cvičení jógy, které neznečišťují životní prostředí, jsou šetrné k přírodě a mají je v oblibě jogíni a učitelé jógy ze všech koutů světa?

Trocha historie na úvod

Historie Manduky začala v roce 1997, kdy Peter Sterios vyrobil legendární černou jógamatkuManduka Pro Black Mat. Podložka byla na oko svou jednoduchostí velmi elegantní, odolná a zajišťovala perfektní oporu pro jógovou praxi – byla pevná, ale pružná. Poskytovala výjimečnou stabilitu, která je v józe potřebná. Jako poděkování ji věnoval svému učiteli jógy a dalším přátelům. A ti se o své nadšení z nové jógamatky dělili dál a dál… A tak vznikla Manduka, ekologická „jógová“ značka, která si svou úžasnou filosofií, originálním designem a přírodními materiály, které při výrobě používá, získala velkou přízeň po celé zeměkouli.

podlozka-na-jogu-manduka-ekolite

Jaké má Manduka zásady?

  • Všechny výrobky vytváří s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí.
  • Zákazníkům poskytuje kvalitní zboží s co nejmenší spotřebou a odpadem při zpracování.
  • Pracuje s pečlivě vybranými přírodními, recyklovatelnými či biologicky rozložitelnými materiály.
  • U většiny jógamatek Manduka garantuje jejich celoživotní výdrž!
  • Lidé v Manduce neustále vymýšlí nové produkty, hravé designy, originální vzory, limitované kolekce a další!
  • Manduka se snaží pokračovat ve své cestě a jít stále dál. Dělá vše pro to, aby byla ještě lepší, silnější a všem dostupná.

Co Manduka vyrábí?

  • Jógamatky – podložky na cvičení jógy, které se ale dají využít i při jiných sportovních aktivitách
  • Oblečení, a doplňky (eko láhve, tašky apod.)
  • Ručníky na jógu
  • Pomůcky na jógu – bloky, pásky, bolstery – podpůrné polštáře, čistící spreje na jógamatky…

manduka-podlozky-na-jogu-prolite

Typy jógamatek

    • PRO a PROlite Mats: hlavní velikáni v Manduce – s nimi se můžete spolehnout na pohodlí, stabilitu, dlouhou životnost, nové designy a navíc je na ně doživotní záruka. Jednotlivé jógamatky se mohou lišit svou tloušťkou, která se pohybuje mezi 4,5 – 6 mm. Jsou skvělou volbou pro ty, kteří to s jógou myslí vážně!
    • eKO a eKOlite** Mats: jsou srovnatelné s předchozí řadou PRO s tím rozdílem, že jsou ještě o chloupek ekologičtější* a lehce tenčí (4 – 5 mm). Jsou vyráběny z kaučukovníku, bez jakéhokoliv odpadu a neobsahují PVC či jiné škodlivé plasty. Představují ideální podložku pro ty, kteří se chtějí k naší planetě chovat zodpovědně a co nejšetrněji, ale zároveň ani nechtějí přijít o komfort a oporu při své jógové praxi.
    • eKO travel Mats: cestovní jógamatky, které neváží téměř nic, dají se pohodlně složit a hodit do kufru. Jedná se však spíše o protiskluzovou vrstvu, která není tak měkká, pohodlná a vyztužená jako klasické podložky. Na cestování jsou ale naprosto perfektní!

* všechny jógamatky jsou bez toxických látek, barviv a ftalátů
** “lite“ je vždy odlehčená verze daného typu

jogamatky-manduka

Mé vlastní zkušenosti na závěr

Jógamatka od Manduky mi byla doporučena, když jsem se rozhodovala, v kterou společnost vložím svou důvěru a investice k pořízení své první pořádné podložky. Chtěla jsem, aby byla odolná, stabilní, aby šla snadno přenášet, nedrolila se, neklouzala, nesesouvala se, a která by mi poskytovala pevnost a oporu. Nemohla jsem dostat lepší tip, s jógamatkou od Manduky to byla láska na první pohled!

Denně ji používám již přes rok a vypadá stále jako nová, takže věřím, že pro Manduku není problém za ni ručit celoživotní zárukou. S jógamatkou jsem souzněná a spokojená až do takové míry, že při nedávném pořizování nové podložky pro dalšího člena rodiny jsem opět vsadila na jistotu. To znamená jediné – pořídila jsem další model od Manduky! Manduku vřele doporučuji z celého srdce – jak pro její úctyhodné priority, kampaně, kvalitní výrobky a vztah k přírodě, tak i pro úžasné jógamatky, které jsou skutečně TOP.

Vyberte si z pomůcky od Manduky přehledně a cenově výhodně v eshopu timeisNOW.

 

Komentáře (0)
Vendula Jindrová

Jsem studentka, velká milovnice jógy, zdravého životního stylu, hudby, čtení a pohody. Jóga se stala před pár lety nedílnou součástí mého života a od té doby není den, kdy bych si ji nezacvičila.

28.11.2017 - 13:15

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám