Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Seznamte se s Namaste Am See

Jaká odměna může být pro nás, milovníky jógy, lepší než právě jóga? Představte si, že byste odjeli na pár dní k průzračnému jezeru, dýchali čerstvý vzduch, měli dostatek času sami na sebe, byli obklopeni klidem, od rána do večera byste praktikovali jógu pod vedením vašich oblíbených učitelů, účastnili se zajímavých workshopů, opalovali byste se na molu, jedli byste výživná a zdravá jídla a měli byste také možnost poznat se s dalšími nadšenými jógíny z celého světa.

Představa nádherná, že? Ale že to má k realitě daleko? Kdepak, tohle nemusí být krásný sen, o kterém si můžeme nechat jenom zdát. Můžeme ho zažít na vlastní kůži díky wellness festivalu Namaste Am See, který se koná začátkem června u rakouského jezera Wörthersee.

Kdy a kde?

  • pátek 7. 6. – pondělí 10. 6., hlavní program je připraven na víkend 8. a 9. 6.
  • jezero Wörthersee, lekce a workshopy budou probíhat souběžně na více místech u jezera

Co již třetí ročník Namaste Am See nabídne?

  • nabitý víkendový program plný jógy
  • workshopy vedené známými zahraničními lektory – můžeme se těšit na osobnosti jako je Dylan Werner, Talia Sutra, Jonah Kest či Adell Bridges a mnoho dalších!
  • vinyasa flows, jin jógu, meditace, hodiny speciálně věnované zpevnění středu těla, dechu, stojkám, záklonům, fasciím…
  • desítky lekcí v angličtině nebo němčině
  • SUP jógu (známá také pod názvem paddle board jóga)
  • zdravé a lahodné občerstvení
  • vzácný čas pro sebe, zklidnění mysli
  • jedinečný zážitek
/

Já sama jsem poměrně dlouho hledala několikadenní jógovou akci, která by byla nedaleko České republiky, ale zároveň by se jí účastnili hosté ze zahraničí, na které slyším ódy od přátel nebo je např. sleduji na sociálních sítích. Festivaly takového formátu, kam se sjíždí jógíni doslova ze všech koutů světa, se často pořádají ve Spojených státech, v Evropě se mi jich nepodařilo moc najít. Proto jsem skákala radostí, když jsem se dozvěděla o Namaste Am See – akci, která mě naprosto nadchla svým konceptem, lákavým programem a v neposlední řadě i úžasným prostředím, kde se koná.

Na těchto festivalech mám ráda především to, že můžete v pár dnech navštívit hned několik lekcí a poznat tak mnoho různých učitelů. V klidu si zajdete na danou lekci a zjistíte, zda vám přístup konkrétního lektora vyhovuje. Díky této zkušenosti si pak můžete být jisti, že když se za jeho workshopy v budoucnu potáhnete třeba až do Londýna, nebudete litovat.

Na závěr mám pro ty z vás, kteří by se festivalu chtěli zúčastnit, malé překvapení – s organizátory Namaste Am See jsem domluvila slevu na vstupné. Stačí, když jim napíšete na mail zofall@woerthersee.com, že jste četli tento článek. Oni už budou vědět a zašlou vám slevový kód, který uplatníte při nákupu vstupenek na jejich webových stránkách .

 

Komentáře (0)
Vendula Jindrová

Jsem studentka, velká milovnice jógy, zdravého životního stylu, hudby, čtení a pohody. Jóga se stala před pár lety nedílnou součástí mého života a od té doby není den, kdy bych si ji nezacvičila.

07.05.2019 - 21:11

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám