Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Poznej svůj cíl – Zdeňka Jordánová

Život je plný příležitostí a lekcí. Náš život je výsledek té nejvyšší tvorby každého z nás. Nevzdávejte to a tvořte! Každý máme svůj jedinečný úkol, který na nějaké úrovni známe. Necítíte-li zatím pocit naplnění, jděte dál. Jděte dál tak dlouho, dokud nebudete fascinováni a nadšeni svými možnostmi. Projevte se! Každá vaše myšlenka je součástí myšlenek všech! Každá vaše myšlenka tvoří a ovlivňuje svět. Jste proto jeho důležitou součástí. Projevte se! Máte co říci a svět na vás čeká! Poznejte svůj cíl! Staňte se hvězdou svého života! Jděte ve svém vlastním světle a ostatní se přidají též!

Jednou za mnou přišla jedna malá holčička a řekla mi: “Zdeno, já bych chtěla lítat.” “Tak lítej,” povídám. “A co když spadnu?” na to holčička. “Když uvěříš, že nespadneš, tak nespadneš,” odpovím. Hluboce se zamyslela a pak řekla: “Co když uvěřím, a stejně spadnu?” Vysvětlila jsem jí, že tak to nemůže být, protože když spadne, tak to znamená, že tomu nevěřila. Znovu se zamyslela a pak se vážně zeptala: “A kdy poznám, že tomu skutečně věřím?” Usmála jsem se a čekala…”Aha,” pochopila náhle, “až když nespadnu, viď?”

Pravda, nemusíte začínat zrovna létáním, ale přestaňme hrát tu obehranou hru na problémy, převezměme zodpovědnost za svůj život a začněme tvořit to co chceme, neboť je čas jít dál…

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

03.06.2010 - 13:40

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám