Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jak najít lekci jógy

studio2

Pokud přemýšlíte nad tím, na jakou lekci jógy byste si zašli zacvičit jógu a nevíte jak se zorientovat v záplavě nabídek anebo vůbec netušíte, jaké jógové možnosti nabízí vaše okolí, pak se můžete snadno zorientovat prostřednictvím vyhledávání lekcí jógy na našem jógovém rozcestníku YogaPoint.

V přehledném vyhledávání lekcí jógy se nemůžete ztratit. Stačí si zobrazit seznam všech lekcí jógy od dnešního dne do budoucnosti a máte vše na jednom místě. Pokud by vás zaskočil velký počet možností, kam si zajít na cvičení jógy, pak vězte, že si můžete vyfiltrovat pouze ty lekce jógy, které splňují vaše představy.

Zvolit si tak můžete třeba podle města, ve kterém cvičení jógy hledáte, nebo podle dalších parametrů, kde si zvolíte třeba, že vás zajímají pobyty a dovolené s jógou, nebo semináře, přednášky, otevřené lekce, uzavřené kurzy nebo třeba jógové festivaly.

Pak už si jen stačí projít výsledky vyhledávání jógových lekcí a zobrazit si konkrétní detail. V něm najdete informace o akci, kde se koná, kdo ji vede, uvidíte lokalitu na mapě, fotografie a řadu dalších užitečných informací o ceně, přesném času, podmínkách rezervace nebo maximální kapacitě jógové akce.

Pokud víte, že chcete navštívit cvičení jógy v konkrétním jógovém studiu nebo s konkrétním učitelem jógy, pak můžete využít vyhledávání v adresáři jógových studií nebo v adresáři jógových akcí.

YogaPoint nabízí více jak 700 jógových studií na jednom místě a toto číslo každým dnem roste. Pokud víte o místě, kde se jóga cvičí a v našem adresáři chybí, určitě nám dejte vědět, abychom to napravili.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

29.03.2014 - 13:48

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám