Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Najděte si kroužky – nejen jógy – pro děti na webu

Se začátkem školního roku pokaždé vyvstává otázka, jak vhodně vyplnit volný čas našich dětí po škole. Nabídka kroužků v Praze je široká, ale často je těžké najít vhodný kroužek v blízkosti bydliště, nebo ani nevíme, z čeho můžeme vybírat.

Nová internetová databáze kroužku a aktivit jak pro děti tak pro rodiče, www.prahasdetmi.cz vám může při výběru pomoct. V databázi si můžete najít nejenom kroužek podle zájmu vašeho dítěte, ale vybrat si také podle místa konání kroužku nebo věku dítěte v záložkách Kroužky pro děti,

Kroužky pro rodiče s dětmi,
Kurzy a aktivity pro rodiče. Pokud hledáte specifickou aktivitu pro děti, můžete si jí snadno nalézt v rychlém vyhledávání podle klíčového slova.

Navíc je tady i vyhledávání podle typu zařízení, také řazené podle městských částí. Pro rodiče menších dětí jsou zde i mateřská centra a rodinné kluby s aktivitami pro maminky s dětmi, i nabídka kurzů pro maminky s hlídáním v záložce Zařízení.

V katalogu je přes 5500 aktuálních kroužků a nabídka se rychle rozšiřuje. Na jednom místě si tam můžete vybrat z nabídky aktivit pro děti ve svém okolí, a během chvilky už můžete díky přehledně uvedeným telefonickým a mailovým kontaktům získat všechny potřebné infomace k přihlášení do konkrétního kroužku přímo od organizátorů.

A pokud jste pořadateli aktivit pro děti a rodiče, můžete si sami rychle a ZDARMA zadat právě vaši organizaci a inzerovat nabídku aktivit.

Praha s dětmi.cz doporučuje:

  • Poslední místa v kurzech dětské jógy ve Studiu Akasha Letohradská 16, Praha – Letná, v úterý od 15.30 pro děti od 6-10 let, ve středu od 15.30 pro děti od 3-6 let.
  • Dýňohrátky – celodenní zábava pro děti ve středu 27. října v klubu Hobbýk v Praze – Zelenči

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

12.10.2010 - 22:18

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám