Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kam si zajít na cvičení jógy

studio6

Možností máte nespočet – podle starých textů vám stačí jen klidná, uklizená a vyvětraná místnost, kde se cítíte bezpečně. Nebo můžete vyrazit do přírody, jógu můžete cvičit i u přehrávače videa, v kanceláři nebo MHD. Nejčastějším cílem jogínů však bývá jógové studio nebo jiné zařízení kde se cvičí jóga.

A my se společně podíváme na možnosti, jak snadno a efektivně zjistit, kde se nachází studio nebo koná lekce, která je nejbližší vašemu srdci a kam si můžete zajít na cvičení jógy.

Jógový rozcestník YogaPoint nabízí celou řadu možností, ze kterých vás nejvíce nadchne možnost vyhledávání jógových akcí v kalendáři akcí – na jedno kliknutí se vám zobrazí seznam jógových akcí od otevřených lekcí, přes uzavřené kurzy, dovolené s jógou, přednášky, festivaly, školení pro instruktory a další. Výsledky si můžete upravit na míru podle řady filtrů, například podle města kde jógu hledáte.

Každá akce má detail, spoustu užitečných informací o ceně, lektorovi, který akci vede, studiu nebo hotelu, kde akce proběhne, popisu programu, možnostech rezervace a platby, kontaktní informace, zobrazení na mapě a další.

Pokud vás zajímají spíše studia ve vašem okolí, pak není nic snazšího než kliknout na adresář studií, kde si z více jak 700 profilů určitě vyberete studio, která je vám sympatické a které se rozhodnete navštívit. Pokud už s ním máte zkušenost, můžete jí sdílet s ostatními návštěvníky prostřednictvím hodnocení.

A pokud už najdete, co hledáte, pak se můžete začíst do stovek inspirativních článků o józe a zdravém životním stylu, které YogaPoint nabízí.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

29.07.2014 - 14:10

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám