Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Yogafall Ostrava – podzimní vodopád jógy 2014

Všem příznivcům jógy s potěšením a mírným šimráním v břiše oznamujeme, že další ročník YF letos připadá na první víkend v listopadu, so – ne 1. – 2.11.2014. Detailní program a seznam účinkujících lektorů už teď můžete pilně studovat na www.yogafallostrava.cz.

I letos se nám podařilo do Ostravy přilákat jedny z nejpopulárnějších osobností ČR a SR. 🙂 Vstupenky za zvýhodněnou cenu lze objednat již teď. Neotálejte – nebudou! 🙂

Naše povahy, životy a osudy jsou barevné a rozmanité jako podzimní příroda sama. Všichni toužíme po pestrém a barvitém životě, plném energie, lásky a štěstí. Toužíme po přítomnosti spřízněných duší, které nás dovedou rozveselit, pobavit a dát našim životům smysl. S blížící se zimou se nám nedostává energie, podzimní plískanice občas vyvolají úšklebek na tváři, a my jsme si řekli, proč bychom tento čas nevyužili k rozproudění energií, jak naší osobní, tak i té společné, lidské.

Nechte všechny starosti doma na věšáku, odhoďte zábrany, problémy a splíny a přijďte si vyrazit z kopýtka. Jóga nabízí řadu různobarevných cest, jak přijít k poznání sebe sama. Na Yogafallu si užijete kupu legrace, poznáte fajn inspirativní lidi, dozvíte se něco o józe a vyzkoušíte si ji pod taktovkou zkušených instruktorů a učitelů jógy. Pojďme se tudíž nechat svlažit padající barevnou energií jógy. Čeká na Vás vskutku vybraná společnost jógových učitelů jako je zcestovalý Matej Jurenka, kterého netřeba nijak představovat, energetická Marti Procházková z Prahy, Lenka Knag střídavě z New Yorku i rodné Ostravy, Petra Vonšovská z Prahy a další.

yogafall_2014

Nebude nouze ani o zábavu ani o sdílení hlubokých poznání, které přicházejí skrze letitou, vytrvalou praxi. Letošní téma je svět jemných energií, intuice, hojení a kontakt s tím, co leží za hranicemi naši mysli, ega, smyslů a racionality.

Yogafall je určen všem bez omezení věku, začátečníkům i pokročilým a také těm, kteří se s jógou zatím nepotkali, ale jsou zvědaví, jestli právě jim může něco nabídnout. Nezapomeňte si s sebou vzít krom podložky a pohodlných věcí na cvičení také dobrou náladu a zvídavou mysl :-).

Intuice nemá žádné slovní obraty, ani abecedy.
Když je všechno Já, tak si přece nebudu ubližovat.
Radost nepotřebuje důvod, vyrůstá ze sebe jako Bůh.
Radost, která potřebuje příčiny, není radostí, nýbrž zábavou.

~František Drtikol~

Pobalte si tedy jógamatku, nějaký slušivý a pohodlný obleček na cvičení, nějaké to písátko a hurá za námi! Těšíme se!

Jestli se nás chcete ještě na něco zeptat, nestyďte se a napište nám na yogafallostrava@gmail.com.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.09.2014 - 13:27

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám