Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

CO SI PŘEDSTAVIT POD OYS.CZ NEBO-LI ONLINE YOGA STUDIO?

OYS.cz nebo-li Online Yoga Studio je internetová platforma, která umožňuje klientům praktikovat jógu z pohodlí domova. Je to “místo”, kde se setkávají lektoři jógy a dalších body&mind stylů s každým, kdo se zajímá o své tělo, zdravý životní styl i svou mysl, a z jakéhokoli důvodu upřednostňuje praktikovat právě z domova.

JAK SE NÁPAD PRO ZROD OYS OBJEVIL?

Situace posledních měsíců ovlivnila snad všechny z nás. Studia musela zavřít, což jim způsobilo ekonomické potíže. Lektoři skončili doma ze dne na den a rovněž klienti tak přišli ze dne na den o možnost svého pravidelného cvičení. Některá studia začala poskytovat lekce jógy formou online přenosů. Rovněž jsme zaznamenali, že také lektoři jógy začali natáčet videa na Youtube nebo Facebooku. V té chvíli se zrodil nápad vytvořit krásný “prostor”, kde by mohli různí lektoři poskytovat své služby přímo a klienti našli vše na jednom místě. Chceme spojovat studenty a lektory ze všech koutů a umožnit jim praktikovat a zároveň zkoušet něco nového. 

JE NĚCO, CO VYSTIHUJE NABÍDKU SLUŽEB NA OYS?

Zakládáme si na tom, aby lektorům a terapeutům, kteří jsou součástí OYS, byl vlastní přístup, který vždy respektuje přirozenou inteligenci těla, bere ohled na potřeby organismu v danou denní dobu (např. večer, kdy je přirozené, že se náš organismus ukládá ke spánku, nenabízíme dynamické lekce, ale naopak ty zklidňující a harmonizující). Svým klientům se snažíme předat filozofii, která praví, že naše tělo je dokonalé, zaslouží si náš respekt a pozornost a že cvičení má pomoci k jeho rovnováze, nikoli mu (nevědomě) ubližovat. Více o naší filozofii si můžete přečíst zde. 

JAKÉ LEKCE A KURZY NYNÍ NA OYS.CZ NABÍZÍTE?

Momentálně v naší nabídce převažují online lekce. Naši klienti s námi mohou praktikovat hatha jógu, jin jógu nebo si zpříjemnit ráno jemným ranním probuzením, případně zakončit den večerní harmonizací. Těšit se můžete také na kurzy – namátkou například hatha jóga pro začátečníky s Bárou Haráčovou, kurz “Šťastnější Já” s Marikou Kyselovou nebo kurz zaměřený na přirozený dech s Martinem Wagenknechtem. Několik dalších věcí se chystá, ale ty si zatím necháme jako překvapení. Klienti, kteří se zaregistrují k odběru našich novinek, se je určitě dozví jako první.  Aktuální rozvrh naleznete zde.

MÁTE JIŽ NĚJAKOU ZPĚTNOU VAZBU OD VAŠICH KLIENTŮ?

Online lekce pravděpodobně nikdy zcela nenahradí lekce naživo, ale o to víc nás těší, že často slyšíme, jak moc našim klientům online lekce vyhovují. U sebe doma mají veškerý prostor a soukromí, které jim umožňuje plně se lekci oddat. Zároveň  mnoha klientům vyhovuje, že po skončení lekce (obzvláště večer) již nemusí nikam cestovat a mohou tak nechat lekci příjemně doznít doma třeba s šálkem čaje. To je podstatný rozdíl oproti cestování v MHD. Co ještě stojí za zmínku je, že někteří klienti by se  na ranní lekce “nevykopali” z domova, ale pokud stačí “dojít z postele”, tak tu lekci zvládnou nejen “ortodoxní skřivani”.

CO BYSTE VZKÁZALI ZÁJEMCŮM NA ZÁVĚR?

Případným zájemcům bychom rádi vzkázali, ať cvičí. Ať cvičí tak, aby jim pohyb dělal radost. Věříme, že jóga nás spojuje, a proto bychom rádi náš projekt spojili s každým, kdo je této formě cvičení otevřen. Zároveň si uvědomujeme, že nikdo nechce kupovat “zajíce v pytli”, proto až do 7. června probíhá akce, která každému, kdo se přihlásí na online lekci, umožní zdarma připojit i kamaráda nebo kamarádku. Tato nabídka platí pro online lekce uskutečněné do výše zmíněného termínu, nikoli pro kurzy.  Záměrně nenabízíme na lekce slevu, naopak umožňujeme praktikovat více lidem, protože věříme, že jóga má potenciál lidi propojovat a inspirovat.

Kontakt na Online Yoga Studio

www.oys.cz I info@oys.cz I 773 929 252

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

19.05.2020 - 18:09

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám