Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kantu Yoga Mist – čistě přírodní jemná aromaterapeutická mlha na jógovou podložku

kantu mists zoom

Znáte ten pocit, kdy vejdete na výjimečné místo, uslyšíte krásnou hudbu nebo ucítíte vůni, která Vás přenese zpět do vzdálené vzpomínky? V tu chvíli se Vaše srdce otevře a rozezpívá… Takový záměr vkládáme do našich produktů.

Co je Kantu Yoga Mist?

Kantu Yoga Mist je čistě přírodní jemná aromaterapeutická mlha na jógovou podložku. Vnáší novou dimenzi do Vaší jógové praxe. Vytvoříte si s ní osobní prostor, kde éterické oleje působí na Vaši psychiku, podpoří dýchání, pozvednou náladu i Vašeho ducha.

Kantu Yoga Mist je ve třech variantách, můžete si vybrat tu, která nejlépe vyhovuje Vaší osobnosti, aktuálnímu rozpoložení a potřebám. Ať už potřebujete zklidnit, zmírnit stres a zlepšit koncentraci nebo pozvednout energii a náladu a nebo naopak lítáte v oblacích a potřebujete více uzemnit a propojit se sám na sebe a ostatní.

V Kantu máme vysoké nároky na všechny suroviny - vše je čistě přírodní a vlastnoručně je vybíráme po celém světě, abychom nabízeli jen to nejlepší, co příroda nabízí.

Kromě jógového parfému má ale Kantu Yoga Mist i ryze praktickou funkci – v každé směsi jsou éterické oleje, které jsou antibakteriální i antiseptické a tak udrží podložku čistou a nezanechá stopy i po náročné lekci. Tuto vlastnost jistě ocení i jogíni, kteří si erární podložky půjčují ve studiích a tak mají jistotu, že před použitím si podložku nastříkáním vydezinfikují a také krásně provoní.

Kantu je posvátná květina života, která podle prastaré kečuánské legendy je darem Matky Země a symbolizuje životní energii, harmonii, odpuštění a vzájemnou pospolitost. Svými výrobky ctíme a kultivujeme tyto hodnoty a našim záměrem je vnášet do jógové praxe radost, krásu i osobitého a nezávislého ducha.

Budování komunity

kantu naramek

Yoga i Kantu je symbolem vzájemné pospolitosti a budování komunity a proto z každé prodané lahvičky přispíváme neziskové organizaci AKORUS v rámci projektu One Breath at a Time. Ta mimo jiné pomáhá obětem domácího násilí jógovou terapií, aby se dech po dechu dokázaly dostat z těžké životní situace. Jako poděkování za podporu od nás každý při zakoupení našeho produktu dostane Kantu blessing – červený náramek na každé lahvičce.

Tři varianty Kantu Yoga Mist

kantu mists wood

Tranquility – zklidňující a harmonizuje emoce, navozuje meditativní atmosféru, zpomalí rozběhlé myšlenky, zelpší koncentraci a projasní mysl. Lehvký svěží květinový buket s pudrovými a balzamickými podtóny očisťuje smysly, uvolní emoce, zmírní stres a pomůže vám se přenést do svého srdce. Dominantní je uklidňující esence levandule a tajemné myrhy podtržené exotickými tóny eukalyptu a pačuli.

Joy – povzbuzující, tato povznášející vůně směsi citrusů vnese slunce do Vaší duše. Energizující směs éterických olejů uvolní potlačené emoce, svalovou ztuhlost a znovu Vás propojí s Vaší spontánní radostí, optimismem a hravostí. Osvěžující citrusy -limety, grepu, pomeranče s elegantním bergamotem je doplňena vznešeným ylang ylang.

Oneness – uzemňující. Teplé balzámové tóny dřeva Vás přenesou do tajemných starobylých svatyň. Propojí vás s matkou Zemí, Vaším Vyšším Já a s lidmi okolo. Dodává sílu a sebejistotu. Dominantní jsou hřejivé tóny cedru a posvátného santalu akcentované kořenity pepřem a tišícím vetiverem.

Čistě přírodní lehce vtíratelný masážní gel s vysokým obsahem léčivých bylin na nastartování vaší jógové praxe. Vmasírujte na vrchol páteře – krk a ramena, na lýtka a nebo jakékoliv zatuhlé místo na těle (svaly a klouby). Kantu Yoga Balm také nabízí skvělou úlevu po náročném cvičení a pomáhá rychlejší regeneraci.

Kantu Yoga Balm

kantu balm cool

Cool Yoga Balm – Chladivý
Přírodní masážní gel s jemnou texturou se snadno absorbuje do pokožky a nezanechává mastný povrch. Kombinace máty a kafru osvěží a prohloubí váš dech. V Kantu Yoga Balm používáme to nejlepší, co příroda nabízí na úlevu od bolesti, zatuhlosti svalů a kloubů a lepšímu prokrvení. (Arnika, Kostival, Kaštan).
Vmasírujte do pokožky na postižených místech a nebo se nechte vést Vaší intuicí – naše ruce se často spontánně dotkají tam, kde je potřeba naší energie…)

kantu balm warm

Warm Yoga Balm – Hřejivý
Obshauje stejné léčivé byliny jako Cool Balm. Hřejivý balzám krásně voní skořicí, která v okamžiku navodí poklidnou atmosféru. Silně prohřívací efekt zajistí kombinace skořice a chilli. Skořice je ceněná od starověku, Egypťané ji užívali od roku 2000 př.n.l. pro její antibakteriální a protiplísňové vlastnosti a byla ceněna téměř jako zlato. Společně s chilli zlepší krevní oběh a zahřeje svaly a uleví od bolesti.

Podle nálady, ročního období a teploty můžete siv vybrat Hřejivý nebo Chladivý balzám.

Kde se prodává?

Kantu Yoga Mist je k dostání v e-shopu Kantu a v jógových studiích v Praze, Slovensku a v Německu a dalších e-shopech. Yoga Mist za cenu 390,-Kč a Yoga Balm za cenu 290,-.

/

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

23.11.2015 - 20:31

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám