Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Relaxační pobyt – ájurvéda proti stresu

Relaxační prostory Resort Svatá Kateřina

Program Ájurvédou proti stresu nabízí Resort Svatá Kateřina dnešnímu uspěchanému, málo disciplinovanému člověku, zapomínajícímu na potřeby svého těla i psychiky, zastavit se a pochopit, co musí udělat sám pro sebe.

S pomocí ájurvédy může každý pečovat sám o své fyzické i psychické zdraví, zcela přirozeným způsobem. Zejména úpravou stravy i životosprávy, která je v souladu nejen s jeho fyzickou a psychickou konstitucí, ale i s podmínkami, ve kterých žije. Ájurvéda nahlíží na člověka jako na individuální bytost se specifickou konstitucí, s konkrétními vlastnostmi i potřebami a dokáže nabídnout poměrně přesný recept ke zdraví, výkonnosti, dlouhověkosti i spokojenému prožívání každodenního života bez neopodstatněných a dlouhodobých stresů.

Fazolové chilli con carne s jáhly

Fazolové chilli con carne s jáhly

Právě ty jsou v dnešní době tím, co člověka nejvíce omezuje. Ne nadarmo označuje sanskrtské slovo ájurvéda vědění o životě. Součástí programu je i odhalení, jak vypadá naše vlastní soustředění. Umění zklidnit sám sebe a zkoncentrovat se jistě patří k velmi cenným dovednostem v našem životě. Názornou formou dokážeme s pomocí speciálního počítačového programu nechat prožít stav vlastní koncentrace, zaměřený na jednoduchý úkol, zklidnění sebe sama.

Ájurvédská masáž

Ájurvédská masáž v Resortu Svatá Kateřina

Pro většinu lidí je to nejen složité, ale také namáhavé a vyčerpávající. Pokud ale víte, jak na to a jakého stavu chcete dosáhnout, dokážete se naučit velmi efektivně zklidnit a zkoncentrovat. Pokud nevíte, jak má vaše soustředění vypadat, tak ho těžko můžete dosahovat ve chvílích, kdy ho skutečně potřebujete.

Více na: www.katerinaresort.cz

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

10.04.2015 - 10:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám