Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Rozhodnutí – která rozhodnutí jsou ta správná a jak je poznat

follow-your-heart-yp1V životě se poměrně často, aniž bychom si to uvědomovali, naskytnou okamžiky, kdy stojíte před rozhodnutím ANO či NE. Koupit si svetr? Toto rozhodnutí vám pravděpodobně život na ruby neotočí. Méně častá než svetrová rozhodnutí je potom verze, kdy ANO bude mít opravdu velmi rozdílný průběh od rozhodnutí NE.

Rozhodujete se zda opustit zaměstnání a začít se živit opravdu na vlastní pěst, zda se odstěhovat od rodičů nebo podniknout něco, co zdaleka nemá jistý výsledek a upustit kvůli tomu od něčeho, co byla doteď vaše životní jistota.

Určitě není dobré se takovým rozhodnutím vyhýbat a svádět to na osud. Osud rozhodně ve velké míře pomůže k tomu, aby se něco stalo, když se to stát má. To rozhodnutí ale bude stále na vás. Pokud se tedy chcete někam posouvat a růst.

Která rozhodnutí jsou ta správná?

Správné důležité rozhodnutí se ukáže tak, že se vám z ničeho nic uleví. Spadne z vás stres, vidíte najednou smysl v tom, co ho dřív postrádalo. Otevřou se vám obzory a najednou jste plni nové pozitivní energie. Nevysvětlitelná úzkost se vytratí a jste jako znovuzrození. Pravděpodobně jste na toto rozhodnutí čekali opravdu dlouhou dobu, jen jste si to neuvědomovali nebo nepřipouštěli.

Pokud tedy před takovým důležitým rozhodnutím stojíte, nebojte se i těch nejbláznivějších variant, jako třeba seknout s prací v kanceláři a vystudovat si něco, co vás bude naplňovat. Například kurz učitele jógy. Nebo třeba truhlařinu. Poslechněte své srdce, to vám vždy poradí to nejsprávnější rozhodnutí, které bude vést tam, kam vás chce zavést sám osud – ke štěstí.

 

Komentáře (0)
Eva Ďoubalová

Jsem studentka tělesné výchovy a sportu na VŠ, jógový samouk, kondiční trenérka a sportovní masérka. Vyrůstala jsem v přírodě, takže pohyb a co nejpřirozenější životní styl a stravování miluji již od mala. Vše, čím se zabývám, dělám s láskou.
... a pokud to bude v mých silách, ráda vám s čímkoliv poradím. :)

27.11.2017 - 12:31

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám