Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Pozvánka na kurz – jóga pro těhotné

Dovoluji si vás pozvat na jógový kurz pro těhotné. Kurz je určený pro všechny nastávající maminky, které se chtějí duševní uvolnit, ale zároveň zůstat fyzicky fit.

Praktikování jógy v těhotenství vás lépe připraví na porod a stejně tak má pozitivní účinky pro zdraví dítěte. Mezi další benefity patří zlepšení spánku, snížení stresu, předcházení bolestem zad a hlavy.

Lekce jsou postaveny za základech precizní Iyengar jógy a využívá se řada pomůcek jako jsou bolstery, židle, blok, pásky, které umožní snadnější provedení ásan. Čekají vás pozice vestoje, vsedě, otevřené rotace a jemné inverze (obrácené pozice). Vše přizpůsobeno tomu, v jakém trimestru se právě nacházíte a jak se cítíte.

Zapsat se můžete v jakémkoliv trimestru. Pouze pokud nemáte zkušenosti s jógou, nedoporučuji začínat v prvním trimestru.

Lekce vedu já (Mgr. Apolena Tůmová). Sama jsem toho času v požehnaném stavu 🙂

Čas: Začínáme 21. 5. 2015Čtvrtky 16.30h-17.30h
Místo: Yogazone, Kováků 9, Praha 5, 150 00.
Cena: 1800,- (jednotlivá lekce 200,-)

Jednotlivé lekce je možné si platit (drop in) pouze v případě, že kurz nebude plně obsazen.

Platba a přihlášení:

Emailem na Apolena.t@email.cz nebo online na rozvrhu (nutné si nalistovat týden, kdy kurz začíná) a zasláním  50%  z celkové částky na účet  7243157004/2700. Do zprávy napište KURZ YOGA 2015. Zbývající část je pak možné uhradit hotově na recepci studia při první lekci. Přihlášení jste v momentě, kdy kurz uhradíte a zároveň se přihlásíte online.

Kontakt: Apolena.t@email.cz, 605 802 798 (lépe kontakt přes emai).

 

 

Komentáře (0)
Apolena Tůmová

Vztah k józe stejně jako v jiných vztazích, byl zpočátku opatrný, střídalo se období iluzí a deziluzí. Dodnes se někdy hádáme a pak zase usmiřujeme. Jóga se postupně stala náplní mého života, osobně i profesně.

Učí mě obrovské sebedisciplíně a oplácí nalezením vnitřní svobody. Je pro mě zrcadlem, kde se odráží tělo i duše a oboje se postupně kultivuje.

10.04.2015 - 11:30

Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám