Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Nový magazín o józe, životním stylu a jógové komunitě Spirit Life Magazine

Spirit Life Magazine

Na české scéně jógového čtení Spirit Life Magazine otevírá prostor jógové komunitě, filosofii a energii všem, kteří na sobě usilovně pracují, praktikují a hledají svobodu a štěstí nejenom pro sebe. První číslo časopisu vyšlo jako průvodce 5. ročníkem Prague Spirit Festivalu

Spirit Life Magazine je věnovaný józe a její komunitě, psychologii, životnímu stylu a v neposlední řadě také kultuře. Celý záběr má nekonečné množství pohledů a vnímání různých témat, která Vám tým Spirit časopisu přináší každé tři měsíce.

Časopis vzniká a je připravován jógovou komunitou, září inspirativními tématy, nebojí se otevřít i ta, která bývají “zavřená” a čerpá pro Vás zajímavosti a energii mezi zahraničními příznivci.

Aktuální číslo vyjde začátkem prázdnin a můžete se těšit na opravdu výjimečné čtení. Zeptali jsme se Marti Procházkové, která stojí u zrodu jak festivalu, tak Spirit Life Magazinu na malou ochutnávku z právě laděného čísla. 

Kde se dá aktuální číslo koupit?  Časopis si můžete objednat přes email.

Marti, na co nás “pozveš” v novém čísle Spirit Life Magazine?

Pozvu Vás na samotný Spirit Life Magazín:-). Je tvořen lidskými lidmi, kteří sní, milují a nepředstírají. Časopis je určen všem upřimným hledačům dobra. V druhém letním čísle najdete spoustu inspirace, zamyšlení, postřehů, pozastavení mezinárodní party, která pro Vás Spirit vytváří.

Prozradím jen, že zde najdete spirití rozhovory s fenomenální Marcelkou z Hor, jogínkami Twee Merrigan a Elenou Brower. Osobně mne dojalo vyznání Laury Crowe k naší zesnulé jógové přítelkyni Běle. Odborné jógové články napsal například Dylan Bernstein ( Abhjás a Vairágja) a Ajay Bobade a najdete tady taky Jógovou Laboratoř Jessici Stickler o předklonech.

Naše guru Martina Zisková povolila, aby přepis její přednášky z Prague Spiritu – Jógová pyramida potřeb, zde vycházela na pokračování.

Sondu do pražské jógové komunity skvěle napsala Bára Hu. Příjemně plyne i letní sestava Zuzky Klingrové. Najdete tady tipy na letní akce, knížky, superpotraviny, ajurvédskou krásu, dozvíte se něco o významu talismanů,atd.Jak na to koukám, tak skutečně nemůžu vybrat jeden nebo dva články a kromě toho, co jsem Vám vyjmenovala jsou tady nádherné fotky, třeba fotopříběh Jirky Langpaula, a o čem je to už neprozradím.

Přeji všem Yogapointikům láskyplné léto.

 

Komentáře (0)
Petra Šlechtická

Zakladatelka Yogapoint.cz - nezávislý rozcestník ve světě jógy a zdravého životního stylu.

Petra je nadšenou praktikantkou a lektorkou restorativní jógy a inspiruje skrze blogUmění odpočinku.

29.06.2015 - 22:40

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám