Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Vánoční tipy nejen pro jogíny

Nevíte čím potěšit své blízké v čase Vánoc, čím udělat radost kamarádce/kamarádovi nebo i sobě? Inspirativní věci jsou všude kolem nás a pokud v dnešní době instagramů a startupů nemá něco příběh, jakoby nebylo. Každý z nás má ten svůj, ať něco vyrobí, koupí nebo vykoná. Dejte na svůj cit a intuici a nehledejte složitosti. Objevujte kouzlo a detail a dejte jim svou cestu. Tady je několik tipů na jógové vánoční dárky.

Jógové čteníJogátky a Teorie čakra jógy z pera Barbory Hu

Jógátky – čtení nejen pro děti, ale i pro mnohé dospělé. Pohádky na motivy eticko-morálního základu jógy – jsou určeny hloubavým rodičům a jejich dětem, kteří se chtějí na chvilku zastavit a zklidnit. Každá pohádka je doplněna návodem na provedení jógových ásan, které zahrnují metody koncentrace, relaxace, protažení těla, zklidnění mysli či dětskou meditaci.

Teorie čakra jógy aneb Cesta od podmíněnosti k potenciálu – novinka, která se letošní podzim objevila na pultech. Kniha vtěluje více než třináctiletou zkušenost autorky s různými vrstvami učení a praxe, samostatně i pod vedením různých učitelů. Srozumitelným způsobem soudobému člověku představuje tantrickou nauku o čakrách tak, aby z ní mohl čerpat a sloužila mu k růstu na osobní cestě k nadosobnímu.

Koupit můžete v knihkupectvích a nebo ve vybraných jógových studiích.

/

Předplatné na cvičení videolekcí na Moje-Joga

Webový server Moje Jóga může i váš domov proměnit v jógové studio. Stačí jen podložka a tablet nebo chytrý telefon, na kterém se můžete připojit na www.moje-joga.cz. Prostřednictvím šikovných filtrů si vyberete, na jakou lekci máte chuť. Přední čeští jógoví lektoři pro vás připravili videa různé délky a intenzity.

Objednat předplatné můžete na www.moje-joga.cz .

moje-joga-soutez-yogapoint

Vykuřovadla a vonné směsi

Už jste někdy nechali svůj prostor kolem sebe “vykouřit”? Objevte čarovnou sílu vykuřovadel a vonných směsí a využijte je k obnovení energie, uklidnění a uvolnění od úzkosti, čištění prostor, k meditaci, k léčení nebo jen tak pro lásku, pro kreativitu. Mají blahodárné účinky.

Nakoupit a vybrat můžete třeba na: www.vykurovadla-rymer.cz

vykurovaci-smes

Hrnečky s motivem jógových pozic

Hrnek na čaj či lahodnou kávu potěší nejen milovníky jógového cvičení. Originální kresby jógových pozic zdobí každý jednotlivý kus, který je jedinečný. Každý je originál ve svém barevném provedení a zobrazené pozici. Můžete vybírat z několika variant tvarů a velikostí hrnků.

Koupit můžete ve studiu Jógovna, Jindřišská 5, Praha 1.

hrnecky-jogovna

Chocolate Bliss – čokoládová koupelová sůl

Pro vyvážený život je důležité si najít čas na relaxaci, dobití energie a pohlazení na duši. Nová čokoládová koupelová sůl Chocolate Bliss z řady Kantu Yoga Spa obsahuje mořskou sůl, kousky bio kakaa a čokoládovou vůni. Můžete si tak dopřád čokoládové blaho bez počítání kalorií.

Objednávat můžete na www.kantu.cz a nebo zakoupit ve vybraných jógových studiích.

lowres-11

Tílko, legíny nebo tričko YojogaYo

Oblečení nové české značky YojogaYo přichází s kousky, které se pohodlně nosí nejen na jógu, ale i na běžné či jiné výjimečné příležitosti. Každý kus se vyrábí lokálně v Čechách s důrazem na nejvyšší kvalitu.

Více informací o kolekci na www.yojogayo.cz. Zakoupit můžete na pop-up shop 6. – 7.12.2016 mezi 15-19h, Hotel Esplanade Praha 1 a nebo ve studiích – Jógovna  a Jóga Poděbrady.

yojogayo

Jógový kalendář 2017 od OneYoga

V letošním kalendáři i diáři je pro vás připraven příběh 12 čaker, které jsou propojeny jógovými ásanami, překrásnými barevnými mandalami a mantrami pro celkovou harmonizaci vaší energie. Každý měsíc získáte informace o jedné čakře, zjistíte, co znamená, když je zablokovaná a jak ji harmonizovat propojením svého fyzického těla s tělem emocionálním a energetickým.

Koupit můžete na www.oneyoga.cz.

Beads from heart – maly, náramky, přívěšky

Šperky vyrobené z minerálů a přírodních materiálů. Náramky, japa maly a náhrdelníky jsou vyráběny s citem a pro radost. V kolekci si můžete vybrat z široké nabídky náramků a to nejen pro ženy, ale i pro muže, maly či přívešky s minerály.

Více o Beads from heart na Facebookovém profilu.

/

 

Jaké jsou Vaše tipy a inspirace? Napište nám do komentářů nebo na facebookovém profilu. Rádi poznáme nové radosti a budeme je sdílet s ostatními.

Komentáře (0)
Petra Šlechtická

Zakladatelka Yogapoint.cz - nezávislý rozcestník ve světě jógy a zdravého životního stylu.

Petra je nadšenou praktikantkou a lektorkou restorativní jógy a inspiruje skrze blogUmění odpočinku.

30.11.2016 - 12:04

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám