Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jóga webinář: 5+1 kroků jak vytvarovat postavu a zatočit se stresem

Pavel Hub

Když dojde na otázky, na svých seminářích vždy říkám, aby se účastníci nebáli zeptat, i kdyby jim otázka připadala hloupá – 1. žádná otázka totiž není hloupá (když už se odhodlají, sami zjistí, že opravdu není) a 2. nikdy neví, kolika dalším lidem tím mohou pomoci.

Osobně bych si přál, aby tím pomohli co nejvíce lidem a když jsem uvažoval, jak to udělat, rozhodl jsem se ty nejčastější dotazy zpracovat formou videa a to poslat do světa prostřednictvím svého youtube kanálu. Abych ale neodpovídal jen na pár otázek (přece jen, ne všichni se s dotazy nakonec osmělí :-) ) začátkem září jsem všechny, kteří mě sledují, vyzval, aby se zeptali na cokoli, co je ve spojitosti s jógou zajímá.

Mailů se sešla pěkná řada a já si uvědomil, že jen natočit odpovědi na kameru nebude stačit. Potřeboval jsem něco sofistikovanějšího a možná i více interaktivního, abych se co nejvíce přiblížil prostředí seminářů. A tak se můžete těšit na první jógový webinář – seminář, kterého se můžete zúčastnit, ať jste kdekoliv, stačí vám jen zařízení s internetem – webinář totiž můžete sledovat na telefonu, tabletu, notebooku, pc nebo klidně v chytré televizi.

Startujeme ve čtvrtek 19. listopadu v 20:00 a ta nejlepší zpráva je, že vstup je ZDARMA :-)

Drtivá většina dotazů, která dorazila se týkala cvičení ásan – aby měly takový efekt, který se všude slibuje – hlavně hubnoucí/tvarovací a aby příznivě ovlivnily psychiku.  Ať už ale s jógou začínáte, cvičíte pravidelně nebo jste už přičichli i k pránájámě a filozofii, ve webináři se dotkneme každé z těchto fází.

Kromě vyvrácení několika mýtů, které se ve spojitosti s cvičením ásan můžete doslechnout, se můžete těšit na:
– 5 + 1 krok, které vám pomohou překonat překážky (týkající se spíše hlavy, než těla), a zefektivnit vaši praxi, abyste zbytečně neplýtvali časem, ani energií a pozorovali výsledky už po první lekci
– tipy pro cestování, abyste ani po 10 hodinách v letadle nebyli jak zdřevěnělí a eliminovali riziko křečových žil.
– odpovím na dotazy týkající se mimo jiné úplných začátků cvičení, vhodné a ověřené literatury nebo osvěžení a zvýšení energie.
– a v závěru je pro deset zúčastněných připravena speciální akce – budete mezi nimi? :-)

Svá místa si můžete rezervovat zde.

Těším se ve čtvrtek 19.11. na viděnou!

Komentáře (0)
Pavel Hub

Vede lekce ashtanga vinyasa jógy od roku 2003. Je autorem kurzu online jógy a výukového DVD Ashtanga Vinyasa jóga pro začátečníky a středně pokročilé. Začínal s power jógou a po několika měsících pravidelné praxe se dostal k jejím kořenům, Ashtanga vinyasa józe. Absolovoval semináře a učitelské programy například u učitele Madonny a Stinga - Dannyho Paradise, první západní učitelky Ashtangy - Nancy Gilgoff, ale také u Georga Wögingera, který přivezl Ashtangu do Prahy nebo u Dalibora Štědronského, předního českého Ashtanga učitele. V současné době vede Pavel pravidelné kurzy, soukromé a firemní lekce a pořádá jógové víkendy a semináře po celé České republice

16.11.2015 - 06:38

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám