Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kdo je Max Strom a jak vás jeho workshopy obohatí

max7

Max Strom je velký muž s velkým srdcem, doslova. Během jedné lekce jógy Vás přesvědčí o tom, že jóga je jednoduchá, prospěšná a vhodná úplně pro všechny. Ať jste začátečník nebo pokročilý, díky jeho soustředěné pozornosti a smyslu pro detail budete mít pocit, že lekce byla upravená speciálně pro Vás a dala Vám přesně to, co jste potřeboval/a. A to i přesto, že jste často v místnosti s dalšími 40 lidmi. Přes klidnou až meditační atmosféru budete na konci lekce odcházet zpocení, řádně posílení a protažení, zároveň ale s lehkým srdcem i hlavou.

Maxe jsem poznala v roce 2005 v Los Angeles, kde vedl velmi úspěšné jógové studio Sacred Movement. Hledala jsem tenkrát učitele, u kterého bych mohla absolvovat učitelský kurz vinyasa flow jógy a kamarádka mi doporučila právě Maxe. Po jedné lekci s ním jsem věděla, že to je přesně ten učitel, u kterého chci studovat. I při jeho velké postavě, mluvil tiše a přitom zcela jasně, jeho instrukce byly přesné a klidné, oči soustředěné, takže jeho pozornosti neunikl žádný detail a svoje studenty uměl velmi rychle a správně přečíst – z výrazu tváře, chůze, pohybů.

Nenechte si ujít příležitost, poznat nejen tohoto inspirativního světově uznávaného lektora, ale prostřednictvím něj poznat hlavně sami sebe.

V roce 2006 Max opustil svoje zázemí v LA a rozhodl se věnovat lektorování po celém světě. Což mi umožnilo být s ním neustále v kontaktu a účastnit se jeho workshopů tady v Evropě – v Londýně, Amsterdamu, Itálii. Během těch 12 let jsem měla možnost vidět, jak i tak zkušený a znalý lektor jógy se dokáže stále posouvat vpřed a zlepšovat svoje učení. Max postupně vypracoval systém Inner Axis.

max2

Jeho hlavní myšlenkou je dělat jógu jednoduše, efektivně a hlavně přístupně nejen pro lidi v jógové komunitě, ale také pro ty, kteří se jógy „bojí“ nebo mají pocit, že „pro ně rozhodně není určená“. Základem jeho učení je dech, který se naučíte hned na začátku a přes něj postupně otvíráte vaše tělo i duši, poznáváte zpět sami sebe, nacházíte svou ztracenou cestu. Max má dar proniknout hluboko dovnitř a dotknout se našeho srdce, i přes všechny bariéry, které jsme si v sobě vybudovali. A ač to zní jako klišé, s Maxem to opravdu funguje.

Asi proto učí nejen v jógové komunitě, ale velmi úspěšně o svém učení dokáže přesvědčit světové lídry, businessmany i obyčejné lidi z různých náboženských komunit (podívejte se například na video ze summitu světových lídrů – https://www.youtube.com/watch?v=Nra5o5I1jGw)

Jsem moc ráda, že Max přijal moje pozvání a 13. – 15. října přijede poprvé do Prahy. Během víkendu povede několik workshopů na různá témata – proč a jak zlepšit spánek, jak pomocí dechu a jógového pohybu otevřít zavřené srdce, jak správně dýchat. V neděli povede celodenní seminář zaměřený na posílení vitality a prohloubení jógové praxe. Všechny semináře, včetně nedělního, jsou určené pro úplné začátečníky, pokročilé studenty, lektory jógy i širokou veřejnost.

Nenechte si ujít příležitost, poznat nejen tohoto inspirativního světově uznávaného lektora, ale prostřednictvím něj poznat hlavně sami sebe.

Veškeré detaily workshopů a přihlášky najdete na http://www.ommm.cz/akce/max-strom-praze/ nebo kontaktujte přímo Ivanu Hrbáčkovou na ivana@ommm.cz.

/
Komentáře (0)
Dana Beierová

Hned na první lekci jógy před 12 lety jsem si uvědomila, že jóga je něco, co jsem dlouho hledala. Stala se mojí nedílnou součástí, a dnes už i profesí, která mi dává možnost být sama sebou, rozvíjet své schopnosti a mít se ráda i přes své nedostatky. Naučila mě žít v přítomnosti a být vděčná za každý okamžik. Proto jógu ráda předávám dál, svým studentům v lekcích, nebo i prostřednictvím napsaných řádků jejich čtenářům.

02.09.2017 - 14:43

Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám