Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Bylinné výluhy ošetřené včelím biopolem

Účinky včelího biopole

Již dlouhou dobu je známo, že voda a jiné tekutiny vložené do včelího biopole jsou obohacovány energií, která zvyšuje jejich účinnost.
S takto upravenou vodou i léčebnými prostředky pracoval belgický lékař H. Wallon a u nás léčitel Karel Kožíšek. Také naše firma se v minulých letech vydala touto cestou.
Účinnost ošetřených výluhů byla změřena na EAV a bylo zjištěno, že jejich energie a tím i účinnost stoupla. Z toho důvodu byly vybrány některé výluhy a po dobu 1 měsíce ošetřeny včelím biopolem.
Pozoruhodnou i podivuhodnou vlastností aurálního biomagnetického energetického pole je to, že ovlivňuje vlastnosti vody, ale také vodních extraktů bylin, které jsou vystaveny jeho působení. Obecně lze říci, že přírodní produkty, například výluhy, balzámy a extrakty, ale i masti, vystavené vhodným způsobem účinku včelího biopole, získavají ke svým původním schopnostem ještě nové, mnohdy až mimořádné účinky.

Bylinné výluhy:
Třezalka, Brodecký ortislim, eleuterokok, I-STOP, jmelí, ptačí jeřáb, směs bylin na ledviny, měsíček lékařský, ostropestřec, topol, vrbka úzkolistá, Leukostop.

Výluhy z pupenů rostlin:
Bělotrn, kulatohlavý, brusinka, černý rybíz, směs černý rybíz-maliník, aronie, jalovec, jinan-ginkgo, kotvičník pozemní, lichořeřišnice větší, olše, ořešák americký, vřes, lípa, borůvka.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

19.01.2010 - 11:29

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám