Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kam vyrazit na cvičení jógy v Brně?

brno jóga

Máte ráda jógu nebo se ji chystáte začít cvičit, ale nevíte, kde se v Brně cvičí? V Brně najdete celou řadu studií, kde si můžete zacvičit vše od klasické jógy přes hatha jógu po bikram jógu a další.

Vybrat si můžete podle toho, na co máte zrovna chuť, jak moc jste ve cvičení jógy pokročilí, na co se cítíte.

Cvičení jógy v Brně

Yoga Brno

Studio má hned dvě pobočky v centru Brna. Můžete si zde zacvičit hot yogu, různé formy jógy a styly body & mind. V sálech vás vedou instruktoři s osobním přístupem. Na jednotlivé lekce se můžete předem zaregistrovat.

Adresa studia: Zábrdovická 2 a Dobrovského 96/29

Happy Yoga

Komorní studio na cvičení jógy, naleznete jej v samém srdci Brna. Zacvičíte si zde yin yoga, yin/yang yoga, prenatal yoga, hormonální (vitální) jóga, hathayoga, ashtanga yoga, lunch yoga, lunch yoga fit and slim, jóga pro zdravá záda, kurzy power vinyasa jógy pro začátečníky a kurzy spirálního cvičení pro zdravá záda. Přijít mohou i malé děti.

Adresa studia: Mendlovo náměstí 2 (dům SALVE), 603 00 Brno

Studio Balkán Hot Yoga

Studio, kde se cvičí tradiční hot jóga. Cvičit můžete v příjemném prostředí, kde si odpočinete. K dispozici jsou pánské i dámské sprchy, wi-fi i zapůjčení pomůcek na cvičení.

Adresa studia: Jugoslávská 713/5, Brno 613 00

Studio iyogi

Nabízí zde výuku Ivengar jógy ve formě ucelených kurzů, které trvají dva a čtyři měsíce. Kapacita kurzu je maximálně 12 účastníků, kterým se může cvičitel velmi individuálně věnovat. Můžete si zde objednat i firemní kurzy jógy, včetně zapůjčení pomůcek. 

Adresa studia: cvičební sál Duhový ráj, Okružní 1, Brno


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.03.2016 - 12:21

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám