Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Už jste se potkali s Penny?

penny the goat 2

Penny (v černém na podložce)

Majitelé domácích zvířátek se občas díky svým čtyřnohým společníkům během své domácí jógové praxe dostávají do úsměvných situací. Nevím jak je to u vás doma, ale ve chvíli kdy si rozložím podložku, je hned obsazená. A nemluvím o malém kousku podložky, někde stranou v rohu, ale o zalehnutí prostřední části podložky. A protože by pejskovi na podložce bylo smutno, postupně si přináší na podložku další hračky, klacíčky nebo tak oblíbené šišky. Ano, musím se o svou podložku dělit, ale vím, že v tom nejsem sama.

Možná už jste na sociálních sítích potkali lektorku Rachel Brathen, Švédku, která žije na překrásném ostrově Aruba v Karibském moři. Ještě aby ne, když pod svou přezdívkou Yoga Girl má na Facebooku její stránka přes dvě stě tisíc fanoušků a na Instagramu její stránku sleduje dokonce 1,8 milionu lidí z celého světa.

Milovnice zvířat, která s manželem  pomáhá zachraňovat opuštěné psy, věnuje józe mnoho času a na jejích videích se vždy objeví alespoň její pes Ringo the Gringo. Během Vánoc ale do rodiny přibyl nový člen, zachráněné malé černé kůzle, které dostalo jméno Penny Lane.

/

Penny Lane se do jógy okamžitě zamilovala a spolu s Rachel teď tvoří nerozlučnou jógovou dvojici. Protože Penny ráda na něčem balancuje, odráží se tato záliba i na jejím jógovém cvičení, a tak jí většinou během jógy můžete vidět balancovat na Rachel. Ať už je to při stoji na hlavě, při přecházení mezi jednotlivými pozicemi do psa hlavou dolů,  nebo při balancování na rukou, nenechá si Penny ujít žádnou jógovou příležitost.

A když zrovna nemá náladu na pořádné jógové cvičení, projde se alespoň po jógové podložce, prostě aby byla vidět v hledáčku kamery nebo fotoaparátu. Na jógovou praxi Rachel a Penny se můžete podívat na videu níže.

Pokud vás tato malá čtyřnohá jógínka okouzlila a chtěli byste se o ní dozvědět víc, podívejte se na její vlastní instagramový účet pod názvem penny_the goat. Najdete zde totiž nejen fotografie a videa spojená s jógou, ale i další střípky z jejího pestrého kůzlečího života.

 

Komentáře (0)
Dagmar Gebauerová

Jóga mi už pár let dělá věrného parťáka na cestě životem. Ukazuje mi, jak být lepším člověkem a učí mě větší toleranci jak k sama sobě, tak i k mému okolí. Přináší nadhled, nové vědomosti a dává radost.

08.04.2016 - 23:05

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám