Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Tipy, kde si v Praze zacvičit jógu

Yogazone-jóga-studio

Yoga Zone

Chystáte se začít s jógou, ale netušíte, kam se v Praze obrátit? V centru Prahy naleznete hned několik studií. Záleží, zda chcete cvičit power jógu, hatha jógu nebo jiné druhy jógy.

S jógou můžete objevit svůj nový životní styl. Široká nabídka jednotlivých jóga studií vám umožní vybrat si cvičení, které vám bude nejvíce vyhovovat, máte na něj momentální náladu. Vypravte se očistit své tělo i mysl, zastavit proudy myšlenek. Kapacita studií je omezena a tak je vhodné se na vybrané kurzy objednat předem ve vybraném studiu.

Centra jógy v Praze

Studio Pure

Na Praze 1 najdete toto oblíbené studio, kde najdete nejen kurzy jógy. Můžete se účastnit také víkendových seminářů či dovolených. Studio vede také jógu pro začátečníky, kde se s tímto stylem života seznámíte dopodrobna. Doporučeny jsou začátečníkům jemnější styly: Yin jóga, Flow hatha jóga, Jemná relax jóga, Fit jóga, Power jóga, Jóga pro zdravá záda a pevné bříško. Kurzy probíhají v malých skupinách se zaměřením na individuální přístup.

Adresa studia: Štěpánská 45, Praha 1

Yoga Space

Studio Yoga Space naleznete v centru Prahy. Kapacita studia je 20 lidí a můžete si přijít zacvičit Hatha jógu, Ashtanga vinyasa jógu, Vinyasa flow jógu, Pranajáma nebo jógu pro seniory. Ve studiu si můžete objednat také soukromé lekce. Každý kurz probíhá 3-4 měsíce, jsou rozděleny od začátečníků po středně pokročilé.

Adresa studia: Politických vězňů 911/8, 110 00 Praha 1

Akasha

Akasha v sanskritu znamená záři nebo éter. je nejsubtilnější z pěti elementů. Akasha vám nabízí prostor k tomu zastavit se a načerpat energii pod vedením zkušených lektorů. Kromě pravidelných lekcí Ashtanga Vinyasa jógy najdete u nás ve studiu také Jógovou terapii, Prana Vashya a Hatha jógu. Cvičíme jógu v kurzech, otevřených lekcích a pořádáme semináře a jógové pobyty.

Kamenická 2, Praha – Letná

Kairos

nabízí večerní kurzy jógy pro začátečníky, kde se naučíte správné metody dýchání, relaxaci. Přijďte si zacvičit, naučit se jógu očisty trávicí soustavy, absolvovat workshopy, kurzy i hodiny jógy se zkušenou lektorkou.

Adresa studia: Národní dům na Vinohradech, Praha

Yoga Zone

Je jedno jestli si dáte nohu za krk nebo se neohnete ani ke kolenům. Lekce pro všechny, začátečníky i pokročilé. Vždy malé skupiny, individuální přístup ke každému podle jeho potřeb. Majitelka je zkušená lektorka certifikovaná v USA i ČR. Zaměření na Terapeutickou jógu, Iyengar jógu, Hatha jógu, dechové techniky. Semináře, kurzy jógy, otevřené lekce jógy, jógové pobyty.

Adresa studia: Kováků 1077/9, Praha 5 – Anděl

Studio Yogame

nabízí mimo jiné i partnerské kurzy jógy. Zacvičit si mohou přijít mimo jiné těhotné i naprostí začátečníci. Studio bylo založeno v roce 2010. Zkušení lektoři vyznávají jógu jako životní styl a rádi vám předají své zkušenosti.

Adresa studia: Národní 340/21, Praha 1

Energy Studio

Toto studio nabízí 1. lekci zdarma. Přihlásit se může každý zájemce, bez ohledu na to, jaké zkušenosti s jógou má. Cílem studia je nabídnout široké spektrum jógy i dalších cvičení. Studio bylo otevřeno v roce 2009. Zacvičit se zde můžete jógu pro těhotné, jógu pro zdravá záda, hatha jógu a dále powerjóga, hathajóga, vinyasa jóga, dětská jóga, jóga nidra, pránájáma, nebo můžete vyzkoušet meditace.

Adresa studia: Hellichova 1, Praha 1

Bindu Yoga Studio

Bindu Yoga Studio

Bindu Yoga

studio nabízí různorodé hodiny jógy a dalších aktivit, také nejrůznější tvůrčí dílny, které vedou kvalitní lektoři. Najdete zde různé druhy jógy podle stupně pokročilosti uživatelů. Objednat si zde lze i balíčky jógy pro firmy. Kapacita sálu je 15 osob a k dispozici jsou i pomůcky na cvičení.

Adresa studia: Drtinova 11, Praha 5

Joga studio Krymská

Do tohoto studia můžete přijít načerpat energii bez ohledu na pohlaví i věk. Jednotlivé lekce vedou zkušení instruktoři. Vyzkoušet můžete ranní jógu, jógu pro těhotné, Kundaliní jóga, Patanjali jóga a celou řadu jiných lekcí.

Adresa studia: Krymská 18, Praha 10 – Vršovice

dum jogy andel hamaky

Dům jógy Anděl

Dům jógy Praha

Studio s kvalifikovanými lektory a několika pobočkami v Praze patří k nejvyhledávanějším. K dispozici jsou různé kurzy jógy, které se hodí jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Navštívit můžete i workshopy. Studio je vybaveno pomůckami pro cvičení, nemusíte se tak o nic starat, jen se včas objednáte na hodinu.

Adresa studia: Dům jógy Chodov, Hráského 2231/25, Praha- Chodov, Dům jógy najdete rovněž na Andělu a na Vinohradech.

karma_budhasal

Karma Yoga

Karma Yoga

Studio nabízí malý a velký sál, obchůdek, zázemí kuchyňky a jógové pomůcky. V bohatém rozvrhu najdete otevřené polední lekce i pravidelné kurzy, semináře a pobyty s jógou.

Adresa studia: Korunní 25, Praha – Vinohrady

Pohled pracoviště Malý sál

Pohled pracoviště

Pohled pracoviště

Tvořivý prostor pro věci těla, mysle i ducha. Nabízí pravidelná i nepravidelná setkání na cvičeních jógy, pilatesu, tance, argentinského tanga a dalších a také na workshopech a vzdělávacích akcích ve dvou krásných sálech. Cvičí například power jógu, Iyengar jógu a jógovou terapii.

Adresa studia: Letohradská 16, Praha 7


Úplný přehled pražských studií najdete v našem vyhledávači jógových studií.

Případně můžete na Prahu zhlédnout z ptačí perspektivy a vyhledat si studia na jógové mapě ČR.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

09.03.2016 - 12:27

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám