Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

5 tipů na jógové dárky pro děti

deti

Přinášíme vám pět tipů na originální jógové dárky pro děti.

  1. Vymalovánky s mandalami

Pokud si vaše děti rády malují a kreslí, nechte jejich fantazii uniknout do barevného světa s vymalovánkami mandal. Ať už vyberete andělské hřejivé mandaly pro děti, mandaly kočky Salamby, psa Jogiho, nebo jiné mandaly pro děti, nezapomeňte jim k tomu přikoupit i sadu pastelek, ať je ten jejich dětský svět ještě více barevný.

  1. Jógová podložka

Ať už vaše dítko navštěvovalo lekce dětské jógy, nebo se teprve chystáte začít s novým školním rokem, jógová podložka může děti nadchnout. Vždyť vy máte také svojí vlastní podložku a děti přece chtějí být jako jejich rodiče. Se svojí vlastní podložkou se budou cítit dospěle a budou čekat na okamžik, až ji rozbalí vedle té vaší, abyste si spolu mohli zacvičit. Rozměry dětských podložek jsou o něco menší, než dospělácké a na trhu jsou k dostání pestrobarevné podložky od značky Yogistar nebo podložky s motivy zvířátek od značky Manduka.

  1. Kočka Salamba a pes Jogi

Kdo by v dětském jógovém světě neznal kočku Salambu a psa Jogiho? Motivační hračky ke cvičení jógy jsou ručně šité, 40 cm vysoké a vyráběné v České republice. Pro děti od šesti let je možné zakoupit postavičku s bezpečně umístěným drátem uvnitř, a tak je možné tělo postaviček vytvarovat do různých jógových pozic. Postavičky je možné zakoupit i bez drátu uvnitř, ty jsou vhodné pro děti od narození.

  1. Matějova akrobacie

Novinkou tohoto roku je knížka o malém pětiletém Matějovi, který chce na Vánoce doma udělat akrobatické představení. Pokud doma máte i vy malého neposedu, bude tato knížka s 24 akrobatickými cvičeními pro celou rodinu pro vás to pravé. Hravou formou se tak vaše děti naučí bezpečně a beze strachu různé akrobatické triky, které vychází z cirkusových technik. Nepotřebujete ale žádné cirkusové šapitó, vše zvládnete doma v obýváku a navíc můžete zapojit celou rodinu.

  1. Jógové karty

Praktická pomůcka pro děti i dospěláky na domácí cvičení jógy je tato sada 25 ilustrovaných karet. Na přední straně je veselá ilustrace a účinky cviku, na zadní straně je cvik poté podrobně popsán a rozkreslen do jednotlivých fází. Ať už se s nimi jen protáhnete nebo si podle nich poskládáte celou lekci jógy, vaše děti se s nimi rozhodně nudit nebudou.

Pokud máte nějaký tip na jógový dárek, nezapomeňte se o něj s námi podělit v komentářích pod článkem.

 

 

Komentáře (0)
Dagmar Gebauerová

Jóga mi už pár let dělá věrného parťáka na cestě životem. Ukazuje mi, jak být lepším člověkem a učí mě větší toleranci jak k sama sobě, tak i k mému okolí. Přináší nadhled, nové vědomosti a dává radost.

25.08.2016 - 23:54

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám