Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Víte, jakou barvu má vaše aura?

aura foto 1

Nemusíte být spirituální ani média, abyste vnímali energie. Jsou místa, kde by se atmosféra dala krájet a jiná, kde je taková pohoda, že máte pocit ráje. Jsou lidé, které nemůžete vystát a jiní, kteří Vás přitahují jako magnet. Někdy jste unavení, jindy sršíte energií. Něco Vám jde od ruky a tamto se ne a ne potkat. Energie. Obklopují nás, přenášejí se, zhmotňují se, prostě jsou a je jen na Vás, jak velkou jim přisuzujete moc.  

Když mi Iveta na jaře nabídla, abych si nechala vyfotit svou auru, ťukla jsem si na čelo a ušklíbla se v nedůvěře. Neuměla jsem si představit, co tím myslí přišlo mi to minimálně podezřelé a maximálně ulítlé. Více tady.

Jak se asi dá zachytit aura a barvy čaker a energie? Není to jen tahání peněz z lidí, kteří tápou?

Žiju ve městě ve 21. století. Mám chytrý telefon, nakupuju online, užívám si moderního světa plnými doušky.

Přesto jsem otevřená alternativním přístupům k životu nejen v medicíně. Za svůj dospělý život jsem navštívila nejednoho léčitele, poradce, kinezioložku, kartářku i vizionáře. Vedu lekce jógy, trpělivě se učím meditovat, oslovují mě lekce čakra jógy. Věřím na spojení protikladů a střední cestu.

Považuju zdraví – fyzické i mentální – za to nejdůležitější na světě a cestu k němu, si myslím, musí každý najít v sobě, ať už s pomocí nebo intuitivně.

aura foto 2

Zkusila jsem aura photo a spadla mi brada. Focení a výklad aury spočívá ve spojení pokročilých digitálních technologií a letitého studia věd. Vyškolený terapeut rozbalí počítač a vy přiložíte levou ruku na sensor, který změří Vaše elektromagnetické pole pomocí akupresurních bodů v dlani. Přístroj převede energie na frekvence, jimž odpovídají určité barvy. Za chvíli se na obrazovce rozsvítí postava zahalená do barev a protnutá flíčky, které představují čakry. Terapeut Vám pak během 20 minut vysvětlí, co vidíte a naznačí, jak s informacemi pracovat. Roli hraje poloha postavy, barevnost, velikosti koleček představujících čakry i stíny po stranách obrázku. Na konci dostanete prostor se zeptat.

Můj výklad seděl v dané situaci jako prdel na hrnec. Mailem jsem pak dostala 20 stránek výkladu a návrhů, jak čakry vybalancovat, na co se zaměřit a co a jak případně měnit.

Dříve byli auru schopní vidět a číst jen vybraní vysoce sensitivní jedinci. První aura fotku pak pořídil Nicola Tesla už v roce 1891, od té doby se vývoj posunul tak daleko, že si na appstoru můžete za pár euro stáhnout aura photo aplikaci do telefonu.

Výhodou aura focení za přítomnosti terapeuta jsou jeho znalosti, odborný výklad a rady, jak s informacemi pracovat.

Přirovnala bych to ke schůzce s astrologem nebo obsáhlejšímu horoskopu. Dozvíte se o sobě to, co sami dobře víte a třeba byste radši nevěděli, nebo nechcete připustit. Možná Vás to nakopne na sobě pracovat nebo zkusit změnit stav věcí i mysli. Vaše aura a čakry se v průběhu času mění a reflektují životní situaci. Už po půl roce může být barevnost jiná a vy uvidíte, kam se posouváte.

Lidé, kteří pak na focení přišli a sdíleli se mnou své poznatky, byli stejně nadšení a nechápali, jak je možné, že to tak sedí.

aura foto 3

Máte chuť to zkusit?

Od 3. do 9.10.2015 bude v Praze Aura Photo team z Lotyšska. Focení a rozbor snímku trvá maximálně 30 minut. Následuje email s přehledným souhrnem informací v rozsahu 20 stran. Vše v angličtině (s možností zajistit překladatele).

Nepotřebujete nic. Můžete přijít po práci, před prací, nebo kdykoli přes den a přiložit svou levou ruku “k dílu”.

Cena 930 korun.

Místo konání Studio Happy Go Lucky v Braníku. Případně Yogame na Národní třídě.

Objednávky na telefonu 603 503 877.

 

Komentáře (1)
Tatiana Vomáčková

Mé tělo i duše našly zalíbení v józe, protože mi umožňuje poznávat se, uvědomovat si, co cítím a učí mě trpělivosti, pokoře a naslouchání.
Vedu lekce vycházející z Ashtangové tradice a přidávám k ásánám slova, hudbu a prvky thajské jogové masáže.
Věřím, že když člověk opravdu chce, dokáže cokoli, zejména, když přemýšlí do hloubky a míří vysoko.
Píšu, protože neumím zpívat ani malovat, ale mám potřebu provětrat své nálady a nápady ven z těla.

07.09.2015 - 16:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

  1. […] První říjnový týden a víkend se do Klubovny vrátí holky z Lotyšska a nabídnou focení aury, terapii nepálskými zpívajícími mísami a lekce meditací s hudbou. Více tady. […]

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám