Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kam jít cvičit jógu

studio

Možnosti cvičení jógy v organizovaných lekcích, kurzech nebo seminářích se liší podle toho, v jaké části České republiky žijete nebo právě pobýváte.

Nabídku cvičení jógy má dnes ve svém programu celá řada sportovních zařízení a stále častěji vznikají přímo jógová studia, která se zaměřují pouze na jógové lekce, případně masáže a další doplňkové aktivity.

V menších městech bývá možností cvičení jógy omezené množství a většinou nebývá těžké se v nich zorientovat. Náročnější to bývá ve větších městech, kde je možností cvičení jógy tolik, že občas bývá oříškem všechny zmapovat a dohledat.

Pokud si to chcete trochu usnadnit, můžete využít vyhledávání jógových studií a dalších jógových zařízení na portálu YogaPoint. Stačí zadat město nebo jméno studia, které hledáte, a zobrazí se vám všechny v přehledném seznamu. Pak už si můžete otevřít profil konkrétního zařízení, kde jsou uvedeny informace o studiu, kontaktní informace, zobrazení na mapě, hodnocení ostatními návštěvníky, fotogalerie, informace o stylech jógy, které se tam cvičí a v neposlední řadě i kurzy a akce, které studio pořádá.

Nikdy nebylo tak snadné dohledat informace o jógových studiích na jednom místě.

Pokud přemýšlíte, který styl jógy je pro vás ten pravý, pak se můžete začíst do velkého průvodce jógovými styly.

Pokud se rozhodnete nevybírat místo pro cvičení jógy podle lokality a studia, ale podle obsahu kurzu, pak není nic snazšího, než využít vyhledávání jógových akcí v jógovém kalendáři.

Nezbývá než popřát mnoho radosti při cvičení jógy a pokud víte o místě, které v našem jógovém adresáři chybí, neváhejte nám dát vědět, abychom to napravili.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

29.01.2014 - 13:27

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám