Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Vánoce plné pohody

_MG_9927Katerina11_5

Vánoční svátky můžete letos prožít jinak. Zkuste to mimo domov a přípravu Štědrého večera nechte na personálu hotelu. Pro vaše blízké to bude velkým překvapením.

A je to dárek, který nebalíte, ale společně prožíváte. Stačí rezervace pobytu, zabalit a vyrazit. Dál už pro vás v Resortu Svatá Kateřina připraví pohodu, vánoční program a vánoční dobroty. Vás čeká už jenom klid uprostřed lesů a společné chvíle odpočinku a opravdu sváteční nálada.

Váš Štědrý den probíhá potom třeba takto: báječný snídaňový raut a lenošení ve wellness, masáž, lehký oběd. Odpolední popíjení grogu při házení podkovou pro štěstí, společná bublinková koupel v hydromasážní vaně na terase hotelu. A pak už jenom ve svátečním oblečení vnímáte krásné tóny harfy. Příjemný hlas zpěvačky zpívá vánoční koledy a ladí vás do sváteční atmosféry.

sv katerina 034

Můžete se i přidat a zapívat si společně. Restaurací se linou vůně vánočních dobrot, stmívá se, problikávají první hvězdy a venku i uvnitř září vánoční stromek. Klid, příjemná atmosféra plná báječné pohody. Slavnostně naladěni usedáte ke štědrovečerní večeři o čtyřech chodech, kterou vám po aperitivu s úsměvem naservíruje obsluha. Zabloudíte pohledem k osvětlené kapličce pramene sv. Kateřiny a uvědomíte si výjimečnost tohoto dne a nádheru večera. Můžete v klidu popíjet a zobat domácí vánoční cukroví. Na sváteční mši do kostelíku v Počátkách vás resort dopraví.

/

A před spaním si uvědomíte, že jste před tím podmanivou krásu Štědrého večera vlastně nikdy nestačili ve shonu příprav v klidu prožít. Vánoce jsou jednou za rok, tak proč si je opravdu nevychutnat.  A to jsou před vámi ještě další sváteční a pohodové dny odpočinku, relaxu ve wellness a procházek, nebo jízdy na koni krásnou přírodou v jednom z nejzdravějších míst u nás.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.12.2015 - 13:57

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám