Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Studia, kde se cvičí jóga

joga_studia

Hledáte místo, kde se cvičí jóga? Pak jste správně na stránkách jógového rozcestníku YogaPoint, který nabízí snadné a pohodlné vyhledávání mezi studii a dalšími místy, kde se dá v dnešní dny cvičit jóga.

V adresáři jógových studií máme přes 700 profilů, které si můžete přehledně vyhledat a zobrazit podle města nebo jména jógového studia.

Přejděte na vyhledávání jógových studií a pohodlně si projděte nabídku ve vašem okolí. V profilu každého studia najdete základní informace o studiu, tedy na co se zaměřuje, jaké má přednosti, jaké styly jógy se tam cvičí a kteří tam působí instruktoři jógy. Přímo u studia také často uvidíte, jaké jógové lekce a akce studio aktuálně pořádá.

Rovněž zde najdete kontaktní informace a zobrazení studia na mapě.

Pokud chcete raději vyhledávat podle jógových kurzů, pak přejděte na stránku vyhledávání jógových akcí, kde podle podobných filtrů najdete většinu vypsaných jógových kurzů, které jsou v České republice i v zahraničí (zejména jógové dovolené a pobyty) vypsány.

V Praze budete mít výběr těžší, ale pestřejší, neboť tam působí stovky jógových studií a nabídka je tedy velmi pestrá. Ať už jde o otevřené lekce jógy, uzavřené jógové kurzy, semináře, festivaly a přednášky.

Věříme, že si z pestré jógové nabídky na stránkách YogaPoint vyberete to, co je vašemu srdci nejbližší.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

30.05.2014 - 14:31

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám