Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Seznam jógových studií

studio3

Zařízení, kde se dá cvičit jóga, přibývají jakou houby po dešti a ve větších městech začíná být skoro nemožné udržet si povědomí o všech místech, kde se dá aktuálně cvičit jóga. Proto je dobré vědět, kde najdete seznam jógových studií.

Stránky YogaPoint proto nabízejí snadnou a unikátní možnost, jak si lehce zjistit možnosti cvičení jógy ve vašem městě. Na jednom místě najdete vyhledávání jógových studií a jejich kompletní seznam (dnes jich je téměř 700 a každým dnem přibývají nová).

Pohodlně a jednoduše se můžete podívat, kde ve vašem okolí sídlí studio nebo zařízení, kde se cvičí jóga. Hledat můžete podle města nebo názvu a během chvíle vidíte detaily jógového studia, včetně charakteristiky, jógových stylů, které nabízí, fotogalerii, kontaktní informace, jógové lekce studiem vypsané a řadu dalších užitečných informací včetně hodnocení ostatními návštěvníky.

Dnes již tedy není žádný problém najít orientaci v záplavě jógových informací a vybrat si pro sebe to nejlepší místo pro cvičení jógy.

Pokud víte o místě, kde se jóga cvičí, ale v našem, více jako 700 položkovém jógovém adresáři chybí, pak nám dejte určitě vědět a my zařídíme doplnění informací nejen pro vás, ale i další návštěvníky.

Nezapomeňte, že YogaPoint kromě adresáře studií umí najít i jógové instruktory a učitele jógy, stejně jako všechny jógové akce a lekce v přehledném vyhledávání jógových aktivit.

Yogapoint je zkrátka rozcestník ve světě jógy, do kterého vás zveme i prostřednictvím řady zajímavých článků o józe, plných aktuálních, praktických a fundovaných informací z jógového světa.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

29.04.2014 - 13:55

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám