Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Místa kde se cvičí jóga

studio4

Míst, kde se cvičí jóga, neustále přibývá a jsme tomu rádi. Zvyšuje se pestrost, možnosti, ale i konkurence a tím ve velkém množství případů i kvalita. Abychom vám pomohli v lepší orientaci v možnostech cvičení jógy, přinášíme vám řadu možností, jak získat aktuální informace o místech, kde se cvičí jóga.

V první řadě se můžete podívat do adresáře jógových studií, kde najdete více jak 700 jógových studií a zařízení, kde se v Česku cvičí jóga a tento počet se každým dnem rozrůstá. Stačí zadat vaše město nebo název jógového studia a hned vidíte jeho profil plný užitečných informací, jako jsou charakteristika studia, styly jógy, doplňkové aktivity, kontaktní údaje, fotogalerie, zobrazení na mapě, o možnostech plateb a rezervací a rovněž seznam kurzů a akcí, které studio aktuálně pořádá.

Pokud vás počet možností cvičení jógy zaskočí, pak můžete využít možnost vyhledávání v kalendáři jógových akcí, kde přehledně vidíte všechny jógové akce v našem kalendáři s možností nastavení kritérií pro vyhledávání podle toho, jestli vás zajímá jóga v konkrétní lokalitě, nebo třeba pobyty a dovolené s jógou, jógové festivaly nebo otevřené lekce jógy. Každá akce má obšírný popis od ceny, programu, kdo akci vede a kde se bude konat spolu s fotografiemi, podmínkami rezervace a dalšími užitečnými věcmi.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

29.05.2014 - 14:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám