Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kde cvičit jógu

studio1

Jedna z mnoha příjemných vlastností jógy je tak, že se dá cvičit kdekoliv. Ať už dáváte přednost domácí praxi, cvičení v přírodě nebo pod vedením zkušeného instruktora jógy, benefity jógy se projeví. Pokud váháte, kde cvičit jógu pod vedením učitele jógy, pak čtěte dále.

Pokud dáváte přednost lekcím vedených instruktorem, určitě vás zajímá, jaké máte ve svém okolí možnosti. Z naší zkušenosti můžeme doporučit cestu, kdy si najdete takového učitele, který nejvíce vyhovuje vašim potřebám a u kterého bude rádi cvičit jógu.

Toho se dá dosáhnout skrz okruh známých a jejich referencí, ale v případě že takovou možnost nemáte, nezbude vám, než se spolehnout na vlastní síly. Pak máte na výběr mezi složitým hledáním na internetu, kde se mísí reklama s neaktuálními informacemi anebo se můžete s důvěrou obrátit na vyhledávání prostřednictvím jógového rozcestníku YogaPoint.

Hledat můžete v adresáři učitelů jógy, v adresáři jógových studií anebo přímo v kalendáři jógových akcí.

Na jednom místě v seznamu jógových zařízení pak máte k dispozici informace o jógových studiích a zařízeních, kde se jóga cvičí včetně jejich krátké charakteristiky, informace o stylech jógy, které se tam cvičí, fotogalerii, kontaktní údaje, zobrazení na mapě a často rovněž i vypsané jógové kurzy a akce, které se tam pořádají.

Pokud hledáte přímo jógového učitele nebo jeho reference, pak můžete hledat v adresáři učitelů jógy. V jednotlivých profilech pak najdete k učiteli bližší informace, ve kterém studiu ho najdete a dokonce i jaké kurzy a lekce má vypsány. Samozřejmostí jsou kontaktní údaje, takže se můžete rovnou domluvit na své cvičení jógy.

Pokud spíše hledáte jógový kurz, lekci nebo akci jako jsou pobyty s jógou, semináře, přednášky nebo festivaly, pak můžete využít vyhledávač jógových akcí na našich stránkách. Tam najde většinu akcí, které jsou v konkrétní dny pořádány, a můžete si výsledky filtrovat třeba podle města, ve kterém chcete jógu cvičit.

Přejeme mnoho inspirace a radosti při cvičení jógy.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

28.02.2014 - 13:42

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám