Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Fitne – Nosní spray

Zimní období provází virové infekce – rýmu má alespoň jednou každý. Mimo jiné ji provází také ucpaný nos. Když se rým a nespustí, může infekce přejít do čelních dutin a středního ucha. Sekret je proto nutné dostat z těla smrkáním. Pomohou nosní kapky, spreje a výplachy nosu. Po aplikaci Fitne Nosního spreje se zmírní otok nosní sliznice a hleny se uvolní. Sníží se také překrvení sliznice. Fitne Nosní spray dodává nosu potřebnou vlhkost, usnadňuje jeho čištění a prostřednictvím minerálních látek obsažených v přírodní soli působí povzbudivě při regeneraci sliznice. Tím se trvale zlepšuje zdravotní stav.

Fitne Nosní spray neobsahuje žádné konzervační prostředky, tím předchází eventuálním alergickým reakcím a možným poškozením epitelu běžnými konzervačními přípravky. Spray je doporučen pro dospělé osoby a děti od dvou let.

Fitne Nosní sprcha

Ve východních kulturách se tradiční výplachy k pročištění nosní sliznice osvědčily během tisíciletí. Nyní objevila také lékařská věda tyto přírodní metody k předcházení a léčení potíží horních cest dýchacích. Účinek výplachu nosu spočívá na šetrném, ale důkladném odstranění dráždivých či nepatřičných částic ze sliznice. Při denním používání podporuje výplach nosu, který odstraňuje částečky prachu, alergeny a bacily, přirozenou funkci nosní dutiny.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

13.02.2010 - 10:13

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám