Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Aloha jóga online – na dálku, ale spolu!

Jóga živě s lektorkami Aloha jógy – se stejnými lektorkami, stejnými hlasy a způsobem vedení lekcí.

Přejeme si dodat záchvěv “normálnosti” a stability do našich současných dnů. Přejeme si, abyste získali čas a prostor sami pro sebe. Přejeme si vás vídat i vědět, jak se cítíte.  Přejeme si vám všem nabízet v asánách individuálně pomoc nebo různé alternativy.

Nabízíme živě vedené lekce s malým počtem účastníků, v nichž se s našimi lektorkami slyšíte a vidíte přes počítač s kamerou. Praktikujeme společně a naživo z našich domovů, nejde o nahrávky. Pokud nechcete být viděni, můžete kameru vypnout.

Speciální online lekce již využívají také senioři (ST 10:15), kteří si zdatně poradili s technickými nástrahami, či onko pacienti (ÚT 10:30). Těšíme se na všechny na zklidňujících lekcích jemné či jin jógy nebo dynamičtější Slow vinyasy.

Lekce probíhají přes platformu Zoom, Přihlásíte se běžným způsobem do některé z lekcí v Rozvrhu nejpozději 30 min před začátkem lekce. Uhradíte platbu online: přednastaveny jsou online platby ve výši 130 Kč, pokud jste v obtížné finanční situaci, je možné vybrat platbu symbolických 10 Kč. Bojovníkům z první linie (zdravotníkům, řidičům MHD, prodavačům ap.) nabízíme lekce jako poděkování zdarma.

Více informací https://www.alohajoga.cz/online-lekce-alohajoga

Těšíme se na viděnou – na dálku, ale spolu!

Aloha a Namasté

Tým Aloha jóga

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

25.04.2020 - 20:12

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám