Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Blog: Astrologická předpověď na květen 2011

Velké napětí, neschopnost prosadit změny

V květnu pokračuje vliv planetárních uskupení Saturn Pluto, Uran Pluto, jež jsem popisovala v předpovědi na duben. 13.5. se tyto silné transsaturnské planety, jež převážně značí kulturní a celospolečenské změny, spojí v těžkou T-kvadraturu.

Tyto tři obrovské síly, kdy jedna zastupuje starý, rigidní systém, ale i zodpovědnost (Saturn), druhá značí mocenské boje, ale i transformaci překonaného (Pluto) a třetí, která bojuje o zásadní proměnu, nové směry a touhy prosadit se (Uran), se drží navzájem v šachu. Bude to doba velkého napětí, nepřinášejícího úlevu, ani řešení. K uvolnění může dojít nejdříve 7. 7., kdy dojde k rozpojení této konstelace.

Na osobní úrovni to znamená, že v této době nemá cenu se snažit za každou cenu prosadit. Je třeba přijmout nastalou situaci takovou, jaká je. Zásadní změny v zaběhnutém řádu věcí, nemají velkou šanci uspět. Kdo se o to pokusí, s velkou pravděpodobností dostane přes prsty.

Soulad v lásce a vztazích

Příjemnější ovzduší bude probíhat v květnu na poli lásky a vztahů. Harmonii mezi mužskou a ženskou energií značí konjunkce Marsu s Venuší (10. 5. – 6. 6.). Trigon Pluta s Marsem (16. 5. – 23. 5.) a s Venuší (17.5. – 23.5.) slibuje silně eroticky nabité období.

Schopnost užívat si života

Novoluní (konjunkce Slunce s Lunou) probíhá tentokrát ve znamení Býka. Spolu s postupným přechodem planet z mužského znamení Berana do ženského znamení Býka (Slunce, Mars, Venuše, Merkur) ukazuje na větší potřebu lidí vycházet s druhými a získat si jejich přízeň. Snahu o dosažení jistot, usazení se a užívání si světlých stránek života. Trigon Pluta na Slunce a Lunu v okamžiku jejich konjunkce slibuje v následujících 28 dnech podporu užívání si materiální stránky života pod heslem „víno, ženy, zpěv”.

Závěr

Neboť mne nenapadla žádná moudra, která bych mohla s výše uvedeným postavením planet spojit, zbývá už jen na závěr dodat, že to, jakým způsobem se projeví dané konstelace v osobním životě každého z nás, záleží na tom, jak máme postaveny planety v našem osobním horoskopu zrození a jaké aspekty uzavírají tyto planety s aktuální situací na obloze.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

04.05.2011 - 13:58

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám