Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Astrologické nahlédnutí na měsíce březen a duben 2010

Co nám  říká oposice Saturn – Uran, která  zde opět působí, jak se pod jejím vlivem chováme a co bychom si měli uvědomit?

„ Meze svobody” – je vhodná doba uskutečnit své sny o svobodě a nezávislosti. Vytvořit si příhodné podmínky, v nichž by se mohly projevovat i sklony k nepřizpůsobivosti a nekonvenčnosti. Kdo teď od nás očekává spolehlivost, měl by pocítit vzpouru. Nutně hned nemusíme všechno rozvrátit abychom si dokázali svou nezávislost. Pokud máme pocit, že vyletíme z kůže, tak to udělejme, jedině tak poznáme skutečné meze své svobody.

Pokud dokážeme využít možnosti tohoto aspektu, poznáme to podle toho, že v rámci svých možností žijeme svobodněji a nezávisleji.

Přijímáme odpovědnost za vzpurné a nepřizpůsobivé stránky naší povahy a uděláme vše pro to, abychom posílili svou vnitřní autonomii. 

Mnoho trpělivosti a krásné jarní dny.                          

Zdena Hrdinová

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

28.02.2010 - 13:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám