Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Astrologické nahlédnutí na měsíc listopad a prosinec

Jsme v časovém úseku kde se ukazuje co jsme postavili na písku, a co na skále.Vše co nám dosud poskytovalo jen zdánlivou či klamnou jistotu a řád, se hroutí.Je třeba se vysvobodit z příliš stísňujících struktur a naučit se žít jen s několika málo jistotami.Spolehnout se na to , že to, co má v našem životě zdravou substanci, nás podepře i v budoucnu, zbytek se může klidně odnést na skládku odpadu.Nyní je na čase zbavovat se závazků, které nás svazují s minulostí.Je třeba přestat lpět na starých pravidlech a překonaných obřadech a vystavit se působení času.
Stále nás ještě ovlivňuje jupiterovská euforie-pokud ji využijeme pozitivním směrem, tak nás čekají dny naplněné spiritualitou a důvěřujeme božské jiskře v sobě, jen je třeba se vyhýbat iluzorním náboženským představám.

Dny naplněné láskou, klidem a mírem Vám všem.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.01.2010 - 10:34

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám