Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Astrologické nahlédnutí na měsíc leden a únor 2010

I tyto dva měsíce jsou plné změn a proměn. Je třeba důvěřovat i těm temným stránkám naší povahy, které se tu projevují. Jedině na základě těchto poznání jsme schopni se od základu změnit. Každý z nás je schopen mimořádných činů, když důvěřuje svým vnitřním silám, je třeba brát životní krize jako něco smysluplného „důvěřuj sobě a tím působíš povzbudivě na druhé”.

Planeta Jupiter koncem ledna vstupuje do znamení Ryb – celkově je to síla silná a světlá, která našemu životu dodává smyslu a umožňuje nám vidět souvislosti tohoto světa a tím i poznat pocit štěstí. ŠTĚSTÍ je něco co má co dělat s nárokem. Nečiní nás šťastným to co vlastníme, nebo vlastnit můžeme, ale to, co naše nároky uspokojuje. A své nároky si stanovíme sami. A právě to vyžaduje od nás, přecivilizovaných lidí, hodně uvědomění.

Absolutní štěstí neexistuje. Stále potřebujeme vyváženost mezi štěstím a neštěstím, to znamená že se obě neustále doprovázejí. Se Štěstím je spojena též otázka smyslu života a s ní též otázka víry. Jako jediná bytost potřebuje člověk víru v něco vyššího…

Klidem, mírem a láskou naplněné dny

Zdena Hrdinová

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

01.02.2010 - 13:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám