Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Astrologická předpověď – listopad a prosinec

Od září 2010 se nachází Venuše ve znamení Štíra. U lidí, kteří k tomu mají sklony budou snahy ovládat svého partnera, mít jej pod kontrolou, jde o formu závislosti na partnerovi, kdy se bojíme, že o něj přijdeme a proto šílíme žárlivostí.

V poslední třetině října se k Venuši ve Štíru přidal ještě Merkur a Slunce. Znamení Štíra značí nutnost transformace v oblasti sexu, ovládání druhých/nebo bezmoci, přístupu k financím a smrti. Toto silné seskupení většiny osobních planet ukazuje, že na tuto oblast budeme zaměřovat svou největší pozornost.

Budou vyplouvat na povrch věci, které jsme chtěli skrýt před zraky svého partnera, ale které musí být vyneseny na světlo, abychom je mohli zpracovat.

Ale mluvíme-li o partnerských vztazích, je třeba se vrátit k planetě Venuši

Od 8. října  do 18. listopadu je planeta Venuše v tzv. zpětném chodu (z pohledu jde po své oběžné dráze pozpátku), tato retrogradita způsobuje naši schopnost zaměřit se do sebe a analyzovat své city a své hodnoty díky pohledu, který jsme získali vlivem Saturna ve Vahách.

V této době bude pro mnoho z nás pravděpodobně těžší projevovat své city navenek. Budeme schopni znovu zvažovat přístup k partnerským vztahům nejen ze svého pohledu, ale i z pohledu partnera, neboť Venuše se od 8. do 28. listopadu přechodně vrací do znamení Vah.

Od 29. listopadu naroste opět důležitost Štírovských témat (viz.předchozí odstavec). V tomto znamení se Venuše zdrží až do 7. ledna 2011. Tak uvidíme, co z toho všeho vznikne.

Vše je relativní

Ráda bych na závěr zdůraznila, že současná konstelace planet může ovlivnit každého člověka jen do té míry, do jaké tato témata jsou obsažena a určena k řešení v jeho nativním horoskopu. Zároveň vždy záleží, v jakém „domě“ (tj. životní oblasti) se daná konstelace nachází, protože právě skrze tuto oblast budou přicházet největší životní lekce, které se daného tématu týkají.

Martina Kabala

www.oknododuse.cz

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

25.10.2010 - 13:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám