Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Víte, kde se cvičí jóga v Plzni?

jóga plzeň

Máte rádi jógu nebo se o ní teprve učíte? Přinášíme aktualizovaný seznam míst, kde si ji můžete přijít v Plzni zacvičit.

Jóga vám pomůže zbavit se zdravotních problémů, naučit se relaxovat, odpočívat.

Studia jógy Plzeň

Centrum jógy

Centrum má k dispozici dvě cvičebny, kde si můžete protáhnout své tělo, naučit se správně dýchat a relaxovat. Učebny jsou vybaveny pomůckami na cvičení, včetně podložek. Podlaha je vyložena kobercem pro vaše pohodlí. Nebojte se objednat se na první hodinu jógy.

Adresa studia: Plzeň, Palackého nám. 27, 1 poschodí

Markéta Svobodová

Učitelka jógy vás provede jejími základy, účastnit se můžete také letního pobytu jógy s dětmi, březnového semináře. Kurzy jsou rozděleny pro začátečníky a pokročilé. Návštěvu kurzu zvažte podle své pokročilosti, pokud začínáte, není pro vás vhodný kurz pro pokročilé. Lektorka vám s výběrem ráda poradí.

Moxie pohybové studio

Ve studiu si můžete přijít zacvičit nejrůznější pohybové aktivity, jógu nevyjímaje. Cvičitelé vám ukáží, jak vést své tělo i mysl. Hodiny jógy probíhají vždy v úterý a ve čtvrtek. Vyzkoušejte klasickou jógu i jógu pro zdraví ženy.

Adresa studia: Karla Steinera 910/7, Plzeň

Jóga Petra Plzeň

Cvičitelka jógy Petra Luftová vás ráda pozve do své plně vybavené cvičebny. Vyučuje také jógu pro těhotné a jógu pro děti. Organizuje i pobyty s jógou, jógu pro děti a náctileté, workshopy.

Adresa studia: Kaznějovská 51, Plzeň- Bolevec 

Studio JA

Sportovní studio, kde si můžete zacvičit celou řadu pohybových aktivit. Nabízí jogu proti bolestem zad, gravid jógu i jemnou jógu pro začátečníky. Lekce probíhají 60 minut. Cvičit zde můžete power jógu, vitální jógu i ranní jógu. Stačí se objednat na vybranou hodinu.

Adresa studia: U trati 33, Plzeň


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.03.2016 - 15:42

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám