Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Přijďte si zacvičit jógu v Ostravě, poradíme vám kde

ostrava jóga

Pro obyvatele Ostravy jsou na dosah studia na níže uvedených adresách. Můžete si vyzkoušet, o čem jóga vlastně je. Nebojte se objednat se na první lekci sama či s kamarádkou.

Vyzkoušet můžete Pranája jógu, Hatja jógu či v posledních letech oblíbenou Bikram jógu a hot jógu.

Studia jógy v Ostravě

Pranava jóga centrum

V centru naleznet širokou nabídku kurzů jógy, také Gravid jógu, Spinal jógu pro zdravá záda, relax jógu a další. Můžete se zde přihlásit i na akreditované školení jógy, na dopolední kurzy pro zájemce bez ohledu na věk.

Adresa studia: 28.října 858/257, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Studio jógy Ostrava

Lekce vede učitel jógy Herbert Konečný. Seznámí vás s jógou v tradičním indickém i v evropském pojetí. Navštívit můžete jednotlivé lekce i pobyty s jógou. Zacvičit si můžete přijít kdykoliv se vám to hodí.

Adresa studia: ZŠ Mitušova 16 Ostrava – Hrabůvka

Satori yoga studio

Studio nabízí velmi útulné a příjemné místo pro setkávání se milovníků jógy i začátečníků, kteří se s ní nejprve seznamují. Můžete zde vyzkoušet jógu, meditaci, navštívit nejrůznější semináře. K dispozici jsou i individuální konzultace a terapie.

Adresa studia: Slévárenská 406/17, Ostrava  

Shanti yoga studio

Ve studiu si můžete zacvičit nejrůznější styly jógy. Je přestěhováno do nových prostor, které nabízí klid a relax. V nabídce jsou nejrůznější akce jako den s jógovou terapií, apod. Lekce probíhají v pravidelných termínech. Stačí si vybrat to, co vás zrovna zajímá a na co máte chuť. Pronajmout si můžete pro sebe i cvičební místnost, která má k dispozici recepci, šatnu a sprchy.

Adresa studia: Šubertova 1226/4, Ostrava


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.03.2016 - 15:24

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám