Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Přijďte si zacvičit jógu v Jihlavě

jihlava jóga

Milujete zdravý životní styl nebo toužíte po změně? Změnou může být i jóga. Také v Jihlavě naleznete několik studií, kde můžete cvičit jógu pro začátečníky i pokročilé.

Na jednotlivé lekce se můžete přihlásit předem. V Jihlavě není mnoho cvičitelů jógy, ale rozhodně se v nabídce dají vybrat výborná studia a lektoři, kteří vás naučí jógu. Jógu můžete cvičit i ve fitcentrech, které se specializují na celou řadu pohybových aktivit.

Kam si přijít zacvičit jógu v Jihlavě?

Studio Jóga Jihlava

Zacvičit si můžete v malém sále, kde je neustále čerstvý vzduch a klidné prostředí. Kurzy jógy pro těhotné i širokou veřejnost. Kurzy probíhají také on-line.

Adresa studia: Žižkova 89, Jihlava 

Studio Bodymove

Jednou týdně si můžete přijít do studia zacvičit nejen power jógu. Ve studiu si můžete vybrat vše od Vinyasy přes Hatha jógu. Zacvičit si mohou i těhotné ženy či maminky s dětmi. Mimo jiné jsou zde k dispozici další pohybové aktivity. Dámské pohybové studiu vám umožní zacvičit si v klidu a příjemném zázemí.

Adresa studia: třída Legionářů 10, Jihlava

Studio Joga- Jihlava

Příjemné studio nejen pro těhotné. Zacvičí si zde i začátečník, milovníci Vinyasa jógy, ale i malé děti. Kvalifikovaní lektoři vás uvedou do tajemství jógy a jednotlivých cviků, pokud jste začátečník.

Adresa studia: Husova 1310/11, 586 01

Studio Double Drive

Fitness studio, kde si můžete zacvičit power jógu, která je velmi zajímavou a dynamickou alternativou ke klasické józe. Můžete si zde zasportovat také pod vedením fitness instruktora.

Adresa studia: Žižkova 13 – GLOBUS, 586 01, Jihlava


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.03.2016 - 12:21

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám