Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

LIVE YOGA LOVE BRNO 10. – 12.11.2017

Drazí naši, letos se s naším festivalem dostáváme do čtvrtého ročníku. A tak, jak to v životě bývá, něco se mění, něco zůstává stejné.

Místo zůstává stejné, budeme se na vás těšit opět v Lužánkách, ve Středisku volného času Brno. Měsíc konání zůstává stejný, listopad. Změna přichází v organizaci a samozřejmě programu. Letošní ročník festivalu organizuje tým lektorek z brněnského studia jógy Yoga Lokah. Znáte je, pokud k nám chodíte na lekce a pokud ne, tak budete mít možnost je potkat na festivale, kde budeme všichni společně vytvářet skvělou atmosféru.

A program? Ten je vymazlený. Sice zaznamenáte pár změn, někteří lektoři se vrací a některé lektory jsme pozvali poprvé a jsme rádi, že naše pozvání přijali. Můžete se těšit na lektorku Jivamukti Yogy z Moskvy, lektora z Manchesteru a pak na řadu našich známých a oblíbených lektorů krajiny české.

Člověk je tvor tvořivý, a tak se na vás budeme těšit, na to, co spolu opět vytvoříme, na sdílení, učení, odpočinek a na vzájemnou podporu a seznámení.

Tým lektorek Yoga Lokah se těší na čtvrtý ročník, na vás a na lektory.

Za celý tým LYLB, Vaše Naďa.
P.S. Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Webové stránky festivalu http://www.lylb.cz

Předprodej vstupenek https://www.smsticket.cz/vstupenky/10160-live-yoga-love-brno-2017

170716_lylb_plakat_20

 

Program festivalu

 

 

Komentáře (0)
Naďa Brzobohatá

Pocházím z malé vesnice u Brna, kde jsem vyrostla se svými dvěma bratry a spoustou kamarádů. Touha poznat cizí země a jiný způsob života se mi vyplnila na jaře v roce 2001, kdy jsem odcestovala do Spojených Států Amerických.
S jógou jsem se setkala až po několika letech života v USA, kdy jsem začala několikrát týdně navštěvovat místní studio. Jóga se stala přirozenou součástí mého života.
I bez hlubšího chápání či poznání jsem cítila, že jóga je víc než pouhé cvičení na podložce, i když tam pro mne vše začalo. V roce 2008 jsem dostala příležitost vyzkoušet jógu z jiné perspektivy, a to na lekci Sharon Gannon, spoluzakladatelka Jivamukti Yoga Metody.
Mantra, která lekci zahájila - ať jsou všechny bytosti na celém světě šťastné a svobodné, mi změnila život. Po absolvování učitelského tréninku Jivamukti Yogy Metody jsem se vrátila zpět do ČR, kde jsem začala provozovat studio v Brně – Yoga Lokah.
Lidé, kteří k nám do studia chodí, mi jsou denní inspirací, zrcadlem a dobrou společností.
S denní praxí jak na podložce, tak mimo ni čím dál více zjišťuji, že jóga není o perfektnosti, ale o praktikování porozumění, jemnosti a vylepšování vztahů ve svém okolí a sama se sebou.
Je to odlehčující poznání, které nám dává možnost brát život a sami sebe s humorem, přitom vše dělat tak, jako by na tom závisel chod celé planety.
OM Shantih.

17.10.2017 - 11:06

Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám