Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kde si zacvičit jógu v Karlových Varech?

karlovy vary jóga

Jóga je cesta a životní směr, pomáhá vám relaxovat, čistit tělo i mysl. Víte, kde si v Karlových Varech zacvičit jógu ať už jako začátečník či pokročilý?

Přinášíme vám přehled studií, kde si můžete zajít na otevřenou lekci nebo předplatit několika měsíční kurz.

Kam na jógu v Karlových Varech?

Studio Klasická jóga

Centrum klasické a tradiční indické jógy v Karlových Varech připravuje nejen cvičení, ale i semináře, přednášky a kurzy jógy. K dispozici jsou také árjuvédské masáže, tantrické masáže pro ženy, letní pobyty s jógou a další.

Adresa studia: Bělehradská 965/1, 360 01  Karlovy Vary 1

Studio Carpe Diem

Centrum zdravého pohybu vám umožní cvičit jógu pro začátečníky i pokročilé v malých skupinkách od 5 do 12 osob. Zacvičit si můžete power jógu, hormonální jógu i další typy cvičení. Je potřeba si místo rezervovat předem na vybranou lekci.

Adresa studia: Lidická ulici 580/61, 360 20 Karlovy Vary – Drahovice

Alžbětiny lázně

Pořádají kurzy klasické jógy, jógy pro ženy, hormonální jógy a dalších kurzů, rehabilitací apod. Naučíte se cvičit jógu, kurzy jsou věnovány dechovým technikám, relaxaci, uvolnění těla i mysli. Hodiny vede zkušená lektorka, která vás naučí základy jógy.

Adresa studia: Smetanovy sady 1145/1, Karlovy Vary, 36001 

Tara centrum

Pravidelně každý týden můžete navštívit kurzy jógy. Je potřeba absolvovat vstupní kurz. Tyto kurzy jsou oblíbené a dojíždí na ně zájemci až z Prahy. Je nutné se objednat s předstihem přes kontaktní formulář na webu. Vstupní kurz se koná 1 -2 x měsíčně. Potřebné informace vám podá lektorka kurzu.

Adresa studia: Chebská 116 a, 360 06 Karlovy Vary

Solná jeskyně Karibik – Jóga pro tělo, mysl a duši

Jóga v solné jeskyni spojuje dva úžasné prožitky. V solné jeskyni je mořská atmosféra. Vdechujeme minerály a stopové prvky, které mají léčebné účinky. Jóga má blahodárné účinky na naše tělo, mysl i duši. Tělo bude zářit, mysl dostane nové radostné programy, duše pocítí spokojenost a propojenost s celkem.

Prvky, které se uvolňují do ovzduší v solné jeskyni:

  • JÓD štítná žláza a svalstvo budou jásat
  • SELEN viry prchnou
  • DRASLÍK močopudné účinky, vyplaví toxiny
  • HOŘČÍK stres a únava budou odcházet
  • ŽELEZO pomůžeme krevnímu systému
  • VÁPNÍK kosti budou spokojené
  • BRÓM nervový systém bude zářit
  • SODÍK zaručí optimální prostředí v těle

Adresa studia: Západní 41, 360 01 Karlovy Vary

Centrum Rodinka – Jóga pro tělo, mysl a duši

Centrum Rodinka je malé rodinné prostředí, které patří úžasné porodní asistence Ladě Macečkové, která tu vede těhotenské kurzy a cvičení pro maminky a děti. Kdo má rád malé, rodinné prostředí může s námi ochutnat jógu v různých podobách. Ponořit se do svého nitra. Učíme se vnímat své tělo, harmonizovat, zklidňovat mysl. Naše tělo je jako malé miminko, také potřebuje cítit naši lásku.

Adresa studia: Bezručova 19, 360 01 Karlovy Vary


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.03.2016 - 13:16

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám