Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kde si zacvičit jógu v Českých Budějovicích

české budějovice jóga

Přinášíme vám přehled studií v Českých Budějovicích, kde si můžete zacvičit jógu, uvolnit své tělo i mysl a zrelaxovat se. Zkrátka nepřijdou ani těhotné, kterým jsou věnovány speciální kurzy pro těhotné.

Vždy je lepší se na kurz či lekci objednat předem z důvodu omezených kapacit studií.

Cvičení jógy v Českých Budějovicích

Studio Think Yoga

Nabízí prostor na cvičení jógy, můžete se přihlásit na celou řadu kurzů. Cvičíte zde ve velmi příjemném prostředí, kurzy probíhají v tříměsíčním intervalu. Můžete si nechat zkombinovat několik kurzů najednou. Cvičení jsou i pro těhotné a děti, hatha jóga, jóga pro pokročilé, pro ženy, pro muže, seniory i začátečníky, Ashtanga jóga. 

Adresa studia: Krajinská 230/31, České Budějovice 

Studio Živana

Studio bylo otevřeno za účelem cvičení hathajógy, pratjaháry, powerjógy, meditace, jógy pro těhotné a dalších. Můžete si přijít zacvičit jednorázově i pravidelně, k dispozici jsou také individuální lekce jógy. 

Adresa studia: Čechova 59, České Budějovice

Studio Kijóga

Můžete si zde přijít Ki jógu, která je vhodná pro začátečníky, Vinyasa jógu. Můžete vyzkoušet pravidelné cvičení nebo se v létě vydat na cvičení jógy do Chorvatska.

Adresa studia: Beseda České Budějovice


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.03.2016 - 12:21

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám