Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Woman & Life – největší festival pro ženy v ČR

woman and life festival

Festival Woman & Life byl již nyní zařazen mezi TOP AKCE s významným společenským přesahem, který je zaměřen na významnou cílovou skupinu ovlivňující současnou společnost – na ženy.

Cílem Festivalu je zprostředkovat ženám všech věkových kategorií co největší množství užitečných informací, které se dotýkají jejich života, osobního rozvoje, rodiny, kariéry a seberealizace, péče o zdraví i krásu.

Toto je komerční sdělení. YogaPoint.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

Festival Woman & Life je rozdělen do 4 základních částí:

Odborný program

přednášky s širokou společenskou a zdravotní tématikou (osobní rozvoj, psychologie, životní styl, zdraví a jeho prevence, osvěta, vzdělávání, výživa, stravovací návyky a obezita, otázky bezdětnosti, mateřství, rodičovství a výchovy, zdravotní problematika žen v různých etapách života a možnosti řešení, partnerské vztahy, vzdělávání, pracovní proces a kariéra, společenské postavení žen, právní otázky, spravedlnost, rovnoprávnost, ochrana ženy, bezpečí dítěte, hodnota rodiny, krizová centra, alternativní řešení atd. – ve spolupráci s odborníky a institucemi.

Festivalový program

hudební skupiny, taneční vystoupení, populární osobnosti a umělci, módní přehlídky známých návrhářek, úspěšné ženy, Mistrovství ČR v ženských profesích, rozhovory, autogramiády apod.

Veletržní sekce – prodejní část

stánky s širokou nabídkou: kosmetické produkty, péče o tělo,  hygienické potřeby, estetická medicína a plastické chirurgie, lázeňské pobyty a cestování, fitness & wellness, zdravá výživa a úprava stravy, biopotraviny, svatební sekce, vydavatelství časopisů, knihy, hobby, dětské hračky a potřeby, sport a volný čas, domácnost, móda, šperky a bižuterie, nabídka vzdělávacích kurzů a rekvalifikací, pracovní agentury, svazy, asociace, poradny atd.

Služby pro návštěvníky zdarma

výživoví poradci a otázky hubnutí, ochutnávky, líčení a účesy, formování těla, poradna dermatologů, point jógy, fitness a relaxačních cvičení pro návštěvnice pod vedením odborných trenérek, dětský koutek s programem a další.

Koncepce Festivalu je otevřená. Umožňuje prakticky každé společnosti, instituci, zájmovým skupinám i aktivním jednotlivcům společně se podílet na rozšiřování programu o aktuální témata a smysluplně tak naplňovat cíl Festivalu Woman & Life.

Osobnosti festivalu

Doc. MUDr. Jan Měšťák, Csc., PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř, Mgr. Lilia Khousnoutdinova, Lenka Vacvalová, prim. MUDr. Pavel Stodůlka, Vlastimil Harapes, Karel Weinlich, Daniela Drtinová, Jaroslava Procházková, Ivana Follová, Mark Dzirasa, Yehuda Tagar, Jitka Vlková, Petra Krajčinovič, Petr Havlíček, Cadillac Band, Lucie Klásek, Filip Jankovič, Jiří Vokáč Čmolík a mnoho dalších.

Program festivalu se každým dnem doplňuje. Aktuální informace na www.festivalwomanlife.cz

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

19.08.2015 - 13:07

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám