Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Výlet tam, kde se zrodila jóga…

Yogacentrum Holešovice a Ďáblice nabízí v Praze jógové lekce už 10 let. Nedržíme se ale jen známého a bezpečného prostředí tělocvičny. Jako každý rok, i letos vás zveme na výlet s jógou daleko, předaleko – do Indie a na Srí Lanku.

Rajský ostrov

Na přelomu ledna a února se tým odvážných cestovatelů (a můžete to být i vy!) vydá na jógový pobyt na Srí Lanku. Bydlíme ve vilkách se zahradou, dvakrát denně cvičíme jógu pod vedením Jany Smažíkové a Petra Ulrycha, díváme se na oceán a čerpáme novou energii.  

srilanka5

Na Srí Lance je tou dobou mezi 20 a 30 stupni a také moře je příjemně teplé. Kromě cvičení a koupání nás čekají také výlety – na safari, na sloní farmu, do deštného pralesa… nebo několikadenní výlet do národního parku Yala. Všechno podle přání účastníků a účastnic zájezdu. Však naším hlavním cílem je společně si Srí Lanku užít a načerpat sílu na celý rok!

Více viz http://www.yogacentrum.cz/akce-a-seminare-7/joga-na-rajskem-ostrove-sri-lanka-5a

srilanka4

Místo ověřené jógou

Právě v Indii zaznělo kdysi první “óóómmm”… i my se na jižní pobřeží rádi vracíme a vzdáváme hold jógové tradici. Podobně jako na Srí Lance i v regionu Goa dvakrát denně cvičíme, pozorujeme západ slunce nad oceánem, ochutnáváme místní vegetariánské speciality a jezdíme na výlety, abychom poznali také kulturu, architekturu a obecně vůně a barvy dnešní Indie.

indie2

Čeká nás asi 28 stupňů přes den a 23 v noci, restaurace, ubytovací domky i jídelna jsou v jednom areálu přímo na pláži. Právě tady si můžete začátkem března krásně odpočinout, vyčistit si hlavu a naladit se na jaro…

indie

Více informací na http://www.yogacentrum.cz/akce-a-seminare-7/joga-v-jizni-indii—peace-garden-beach-resort-22a

Pište, volejte, inspirujte se a přidejte se k nám! Zažijte jógu tam, kam odnepaměti patří…

Yogacentrum Praha

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

03.09.2016 - 19:35

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám